navodnenie507137Павлин Иванов

Добре де, не е 1-ви април, но какво от това. За ТЯХ, всеки ден и всяко решение са шега. Затова, ще си позволя да предложа няколко иновативни идеи на господин Казанджиев – кмет реформатор и мой герой в усвояването на евросредства, зам. кмета Му Ертан Хасан и моят добър приятел и другар, естествено – Т точка Тихолов точка

Първото ми иновативно предложение е, да вържем ОТплаваща сцена за прескъпото атракционно влакче, което кмета не може да регистрира и пусне в експлоатация, за да си плуват по залетите с вода ловешки улици и най-вече по вечно наводняващият се евробулевард!

Само затаете дъх, затворете очи и си представете – червеното влакче с два вагона пори вълните по бул “България” (само какъв символизъм има тук) като сущии Радецки. Забележително!

spasqvanescena105145А така ще превърнем придвижването в Ловеч от някаква нормална човешка дейност във водна атракция, която няма да има равна на себе си не само на Балканите, но и в Европа.

А и е икономически изгодно. По 2 лева на парче от населението ще влизат в джоба на общината и така, ще можем да си плащаме глобите по европроектите.

Плюс това, сцената и да избяга, колко да избяга, ще се спре на колелото до бензиностанцията под одобрителните аплодисменти на закъсалите в образувалото се езеро там и няма да има нужда зам. кмета Пламен Петков да ходи в калта на Йоглав да вади това нечовешко съоръжение.

 

redwc1508141Предлагам също, в най-модерната червена тоалетна на Балканите, при дъжд, вместо да бъде затворена щото ловчалии не щели да си плащат за малките нужди, в нея да се отвори гардероб за водни ски, неопренови костюми за придвижване и рибарски принадлежности под наем, гумени ботуши, цвички.

Приходите ще са добри, а с добри приходи, ще можем да наемем пак хеликоптера да разнася над града купчина желязо за много пари!

За да избегнем конфуза от първото облитане, което бе заснето само от местни медии – любители, ПиАра изисква да викнем некоя по значима телевизия и Саошо Диков, задължително!

 

С тази конкретно иновация, която предлагам на г-н Кмета, съм убеден, че ще смаем не Европа а СВЕТА! Значи, виждал съм чужденци да се дивят на бездомните кучета. Лично аз го прочетох в очите им, макар да беше трудно да разгранича възхищението от този екологичен подход от неоснователният страх.

kucheta2803122Начи къде в нормалният свят, можете да срещнете по улици и площади кучета с размери на малки магарета, отбелязани със зеленичко на ушичките?! Никъде! Абе къде са им кучетата на парижани, лондончани и всякакви там измислени евростолици? Няма ги!

Тук, в Ловеч, зелените еколози са победили, без дори да водят битка! Кучетата си живеят в естествена среда, чувстват се ОК – можеш да им подхвърлиш баничка, питка и кебапче, а това е толкова човешко и липсващо на запад! И ето ти атракция с човешко лице! А също и стимул за икономиката – ще се продават още повече кибапчета, питки, банички .. а за тях трябва месо, брашно .. а за това трябва земеделие и животновъдство и те така, чисто екологично ставаме просперираща община от едните кучета.

Плюс това, когато те ухапе куче, което си е сериозна атракция, закъсалата ловешка болница, ще има невероятната възможност да те вкара по яка клинична пътека, а като следствие, заплатите ще скочат тройно и лекари т цялата страна ще се редят на опашка с надеждата да почнат работа в Ловеч! Това, ако не е иновативно, просто не знам …

 

reka2902121Предлагам също така, иновативно разбира се, да сложим прът в колелото на Холивуд, Боливуд и всякакви такива кино измислици! Щото парите трябва да дойдат тук!

Начи, реката! Винаги съм подозирал невероятната Му промисъл! Не случайно гората в реката избуява! Къде ще се снима следващият епизод на кино хита „Карибски пирати“? Познахте!

Само че, ще му сменим името – „Осъмски пирати“, а Джони Деп ще обявим за Почетен гражданин. Е, не е агент на държавна сигурност, но ще си затворим очите, все пак, не е кой да е, нали.

При снимките на „Осъмски пирати“ ще използваме цялата дължина на реката, но иновативното тук ще бъде, че ще привлечем милиони туристи от всички земни кълбета. Ще ги разположим по двата бряга на реката, нещо като реалити, и хем ще гледат на живо как се снима, хем ще им късаме билетчета, а и ще ядат кебапчета, което е важно за нашата икономика!

 

Оф, уморих се от иновации за днес. Очаквайте продължение щото имам страхотна идея как да превърнем Скобелевските гробища в атракция, и без това касовите апарати са си още там! Пари ще падат в Ловеч, да знаете, нали.

3 коментара

  1. Защо да са иноватививни? Направо са си реалистични за програмния период за усвояване на евро пари 2014-2020 година! 2-3 проектчета и ще пори вълните влакчето приз зимата, а през лятото- offroad разходка по камъните на Осъм.. Мин Чо е цар на иновативните проекти.. Като за Банята. Да не казвам откъде е откраднат…

Comments are closed.