police2909141В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който на 20 октомври около 20.40ч  на улица в с. Орешене е издърпал чантата на 75 годишна жена. По данни на потърпевшата в дамската й чанта е имало парична сума, лични документи и лекарства. Работата по случая продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като в стопански двор в с.Баховица  е установен лек автомобил “Мерцедес”, за който след извършена проверка е констатирано, че е  подправен регистрационен номер на рамата.

В РУ Тетевен е започнато бързо производство срещу 39-годишен мъж от с.Галата, който е управлявал лек автомобил с 1,94 промила алкохол в издишания въздух.

В хода на специализирана операция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол, полицаи от РУ Тетевен са извършили проверка в частен дом в с.Черни Вит. Открити и иззети са 25  пакета, съдържащи кафява суха тревиста маса — тютюн, с общо тегло 5.150 кг, както и 37 кутии цигари от различни марки без акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство срещу собственикът на къщата.

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство срещу 30 годишна жена от с.Глогово,  за която е  установено, че пред дома си съхранява  3,85 куб.м. пространствени дърва за огрев, незаконно добити.