vmrolovech2010156Председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов определи кандидатите за общински съветници на партията в Ловеч като компетентни и доказали се професионалисти. Той бе в Ловеч, за да ги подкрепи за предстоящия на 25 октомври вот.

Това не са случайни хора, всеки един от тях в своята професия е доказан професионалист. Амбицията ни е да покажем, че освен наложения модел на купуване на гласове, притискане на избирателите с власт, има и почтен модел, по който работи ВМРО. Ние залагаме на грамотни, компетентни хора, доказали се в своя професионален и житейски опит, хора, които могат да се заемат с решаване на проблемите, както на съответните общините, така и на обикновените хора, заяви Каракачанов на пресконференция.

Той добави, че обикаляйки страната, много хора го питат кога държавата ще се оправи. Според него това ще стане, когато започнем да мислим като българи и избираме да ни представляват хора, които могат и имат желание да работят за обществото и за интересите на редовия гражданин.

vmrolovech2010153Листата с кандидатите за общински съветници бе представена от водача в нея адвокат Детелина Сотирова. На второ място е Габриела Георгиева, директор на училище. На следващите три места са специалисти в сферата на енергетиката, електроинженерите Поля Христова, Николай Джачков, Моника Генчева. Шести в листата е Ивайло Стоянов, управляващ собствен бизнес, а след него е Евгени Василев – също електроинженер, консултант по създаване на безопасни и здравословни условия на труд. На последните две места са Любомир Петров, спортист, IT-специалист, и Станимир Конов, социален работник.

ВМРО вече е на първа линия в политическия живот на Ловеч след дълга пауза, заяви Даниел Сираков, председател на областния комитет на партията. Той добави, че няма да застанат зад нито един кандидат за кмет на общината.

vmrolovech2010155От ВМРО-БНД в Ловеч казаха още, че е реална възможността да имат 2-3 човека в Общинския съвет, които да бъдат коректив, да отстояват ясни позиции и да подкрепят добри за общината идеи.

Кандидатите на ВМРО за община Ловеч са с № 17 в бюлетината с кандидати за общински съветници.

 

 

 

 

Предизборен щаб ВМРО Ловеч

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикация по договор

2 коментара

Comments are closed.