police2909141На 24.11.2015г. в 06.50ч. в РУ-Ловеч е получен сигнал от 38 годишна жена, че на ул. «Търговска»55, непознато лице е издърпало дамската й чанта, с намиращите се в нея мобилен телефон, портмоне със сумата от 100 лева и дребни козметични вещи.

Около час по-късно полицай е намерил захвърлена дамската чанта, като от нея са липсвали парите и мобилния телефон. По случая е образувано досъдебно производство

В село Кирчево, е извършена взломна кражба от детската градина. Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които са установени извършителите: момиче на 12 години и момче на 7 години и двамата от с.Кирчево, които при престъпното посегателство са отнели сумата от 5 лв. По случая е образувана преписка и работата продължава.    

На 24.11.2015г. около 23.00ч. в РУ Луковит е получен сигнал от 65-годишен жител на с.Беленци, че познат за него мъж е влязъл в дома му, нанесъл му е побой, счупил е част от стъклата на прозорците и му откраднал мобилен телефон.

Незабавно е сформиран екип, който е извършил издирвателни мероприятия по «горещи следи», в резултат на които е установен извършителят: 32 годишен мъж от гр.Никопол. Той е задържан за срок от 24 часа, а по случая в РУ Луковит е образувано досъдебно производство и работата продължава

 

1 коментар

Comments are closed.