pmglovech1509144Юлияна Близнакова

С изпълнение на родопска гайда от Филип Иванов /10 клас/ и колорита на българските народни танци, поднесени от училищната Арт формация “Огнени ритми” започна новата учебна година в Природо-математическа гимназия – Ловеч!

15 септември – първият учебен ден, бе ден на ново начало за ученици и учители, ново начало за преподавателите от ПМГ Радка Ангелова и Марияна Найдекова .

След официалният старт на учебната година, колективът на гимназията, с настроение и много емоции, организира вълнуващо тържество по повод пенсионирането на уважаваните си колеги. Изненадите следваха една след друга, не само от колегите , но и от много от бившите възпитаници на Найдекова и Ангелова – преподаватели с голям респект и авторитет не само в ПМГ.

4 коментара

  1. Прекрасни и стойностни хора и достойни учители! Благодаря ви! Вие ми дадохте много.

  2. Паралелките в ПМГ от 5 до 7 клас са най-стойностното, останало от образованието в Ловеч. Ако някоя малограмотна калинка, поклонник на Св. Тиквоний Мозъкоубиец, реши отново да ги закрива, пак ще отида да ги защитавам пред депутатите от Комисията по образование, както през 2012 година.

    А от цялото семейство имате едно огромно БЛАГОДАРЯ! Вие вероятно се сещате на кого и защо, учители от ПМГ. 🙂

  3. Страхотни учители, дали толкова много на нас и децата ни. Прекрасни дами! Благодарим Ви!!!

  4. Имал съм удоволствието да уча и при двете. Невероятни преподаватели, но преди всичко хора! Часовете им бяха безкрайно интересни и някак неусетно научавахме нещата 🙂 От името на всички ваши ученици – Благодарим Ви и много успехи занапред!

Comments are closed.