shopova2312141Кметът Минчо Казанджиев връчи днес почетната значка на община Ловеч на д-р Наташа Шопова, информират от ловешкото кметство. Завеждащият отделението по педиатрия в МБАЛ „Проф. д-р П. Стоянов“ получи отличието за принос в областта на здравеопазването, за всеотдайността и грижата към децата и семействата на Ловеч.

     Благодаря на д-р Шопова и на целия екип на детското отделение за грижите, които полагате към децата на Ловеч, защото е особено важно в началото на живота им да се даде кураж на хората. Това каза на церемонията кметът Казанджиев. Той увери всички, че община Ловеч ще продължи да полага усилия здравното заведение на Ловеч да е привлекателно за всички пациенти. И съобщи, че в бюджет 2015 са заложени 30 хил. лв за ремонти в отделението по педиатрия и 6 хил. лв за отделението по неонатология.

shopova2312146Изненадана и изключително развълнувана, д-р Шопова благодари за наградата. Благодаря на всички вас, на Ловеч, на ловешките майки, че ми оказвате доверие да се грижа за най-скъпото ви – вашите деца, каза тя. Лекарската професия изисква човек да обича пациентите си, да е всеотдаен и винаги да е готов да им помогне, допълни д-р Шопова.

Тя разведе гостите си в обновеното детско отделение, където кметът и съпровождащите го негови заместници – Пламен Петков и Ертан Хасан, както и общински съветници, разгледаха подобренията, извършени и с тяхна подкрепа. Повече от 2700 лв дариха 13 общински съветници, кметът, тримата му заместници и председателят на общинския съвет за закупуване на 22 легла с дюшеци и за ремонт на кухненския блок в отделението.

Днес дарението бе официално връчено на д-р Шопова от председателя на общинския съвет Тихол Тихолов.

На церемонията днес присъства и прокуристът на болницата д-р Донка Минкова.

10 коментара

  1. На скоро един друг “буден” гражданин Данчо Заверджиев писа тук, че отделението не било ремонтирано, после Павлин искаше да ходи да снима, така и не видяхме снимки на самото отделение, но според снимките тук, ясно личи, че отделението все пак е било ремонтирано.

    Питам се трябва ли да вярваме на Павлин (ловечтудей) и на Данчо Заверджиев за всичко което пишат тук? Или да ги приемаме като жълта медия?

    1. Author

      Скъпи г-н Ненов, НЕ трябва да вярвате на никого!
      Умните хора, винаги проверяват източниците, правят си анализ и след това изводи. Надявам се да обяснявам достатъчно простичко.
      Ако приемате съвети, винаги проверявайте достоверността на фактите.
      Ето например, вие отделихте толкова много време за да внушавате нечистоплътност. За съжаление, не сте си проверили фактите, което е първата и основна причина за липса на доверие.
      Моля, ако нещо не разбирате, сложно ви е или имате въпроси, на ваше разположение съм!

      Павлин Иванов
      “Ловеч днес”

  2. Гледам и снимките са копирани 1:1. Май тук се чака наготово да излезе някоя статия и направо да се изкопира всичко. Не мога да разбера това журналистика ли е, или просто copy-paste-тика, че по-лесно.

    1. Author

      Скъпи г-н Ненов, още в първото изречени, което очевидно удобно сте пропуснали, пише ИЗТОЧНИКЪТ на тази информация. Смятам, че е коректно. А вие?

      Павлин Иванов
      “Ловеч днес”

  3. Ловечтудей, тази статия я имаше в една друга медия много преди публикуването и тук, защо плагиатствате?

Comments are closed.