kazandvievkomi1206141

По информация и снимки на “Комионлайн”

Павлин Иванов

Кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев е в Сиктивкар! Това става ясно не от пресцентъра на ловешката община, а от руските медии.

Според тях, вчера Казанджиев е подписал протокол към споразумение за по-нататъшното развитие на приятелски отношения. Водената от ловешкия кмет делегация се е запознала със социалния и културния потенциал на Сиктивкар. По време на обиколката, гостите от Ловеч са обиколи забележителности и музеи в столицата. Също така е проведена среща между членовете на българската делегация и ръководителя на администрацията на Сиктивкар Иван Поздеев и главата на града – председател Владимир Жариков.

В Националната галерия на Коми, на тържествена церемония по подписване на протокол към Споразумението за по-нататъшното развитие на отношенията между двата града, под документа е подписи са положили Минчо Казанджиев и Сиктивкар Иван Поздеев.

От публикацията не става ясно кои са останалите гости от Ловеч и какво точно правят там, както и за колко време ловешката делегация ще пребивава в столицата на Коми.

В очакване сме от пресслужбата на Казанджиев да съобщят някога целта на визитата и каква полза, с какви конкретни измерения за Ловеч, ще бъде тя за нашата община.

5 коментара

  1. Върти, суче все на руско го избива кмета наш. То не бяха поселки то не бе чудо! Наистина, що ли не вземе да си остане там далече?

    1. Имам голям опит с руските малки населени места, израснал съм в Коми, а в Сиктивкар живее бившата ми учителка по математика, бивша кметица на градче и бивш директор на училище, живее и един от учителите ми по физика, там са и трима-четирима мои съученици, някои с дребен собствен бизнес. Зная руски, познавам(Х) Сиктивкар, тъй като съм ходил доста пъти там. Ако някой имаше нужда от нещо повече от екскурзия дали нямаше да му бъда от полза?

  2. Кмета е издал Заповед № 612/06.06.2014 год. съгласно която ПЛАМЕН ПЕТКОВ зам. кмет на Община Ловеч го замества за времето в което е в командировка в чужбина. До тук всичко е съгласно закона, но днес 12.06.2014 г зам.кмет П.Петков не е на работа в общината, а бил в командировка в страната….
    Въпроса е: Кое е лицето определено съгласно закона да изпълнява функциите на кмет на общината на дата 12.06.2014 г . след като кмета Казанджиев е в командировка в чужбина, а назначения със заповед да изпълнява тези функции пък е в командировка в страната? Кой управлява общината на практика?

  3. Дано е с цел трайна емиграция….

Comments are closed.