gramota404132-2Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев и председателят на общинския съвет Корнелия Маринова получиха юбилейни грамоти за проявено и доказано родолюбие и патриотизъм в професионалната и обществената дейност, съобщават от пресцентъра на Общината.  Призът им се присъжда от Националния инициативен комитет „100 години Балканска Освободителна война“ и е подписан от председателя му Цветан Цветанов.

Грамотите връчи председателят на областното ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Ловеч Валентин Андреев.

Двамата получиха и благодарствени адреси от името на председателя на Централния съвет на Съюза генерал-лейтенант Стоят Топалов. В тях се благодари за сътрудничеството на кмета и председателя на общинския съвет с областното ръководство на военно-патриотичния съюз, дало възможност да се подготвят и реализират поредицата прояви по честванията на годишнината от Балканската война. Кметът Казанджиев е и почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, капитан от резерва.

Вчера той и Маринова бяха отличени и с грамоти от Националния инициативен комитет за честване на 135-годишнината от Освобождението на България в израз на признание за приноса им към утвърждаване на модерната българска държавност.

4 коментара

  1. Награди да има! И командировки в чужбина!

  2. Мунчо и Хурка – двамата от запаса.

  3. “Вижте, общината не може да направи много за икономическото развитие на гр. Ловеч!” – Минчо Казанджиев

  4. " проявено и доказано родолюбие и патриотизъм в професионалната и обществената дейност"

    lovechtoday, тази новина Първоаприлска лъжа ли е ?

Comments are closed.