lioskov907151Павлин Иванов

Преди час информационните агенции в България съобщиха, че новите собственици на „Локомотив“ София вече са Кирил Льосков и Петър Касев! Двама са собственици и на фирмата “ЛК Моторс”.

Според сайта на Гогн, Петър Косев е заявил, че “До дни официално трябва да бъде финализирана сделката и около 15 юли ще дадем пресконференция. В лицето на Кирил Льосков Локомотив София има своя нов мажоритарен собственик със 78 % от акциите. Така решихме двамата с него, той да вземе целия пакет от акции, аз обаче ще говоря, ще бъда в ролята на говорител на нашия тандем“.

“Искам всички фенове на Локомотив да бъдат спокойни. Ще платим дълговете, имаме пари за бюджет, отборът ще има треньор и футболисти съвсем скоро. Ще играем във В група, където са ни пратили, но целта ни е по най-бързия начин да се завърнем в А група. С господин Гигов се познаваме от 30 години. В последните дни имахме ангажименти в чужбина, но след последната ни среща с него днес решихме окончателно да се захванем с Локомотив София”, е допълнил Касев, пише Гонг.

Льосков е бивш секретар на дядо Григорий в Ловчанска митрополия до 2001 г. , когато бе сменен от новия митрополит Гавриил.

Кирил Льосков е лидер на Федерация „Царство България“ в Ловеч.

2 коментара

Comments are closed.