ou112148-1Павлин Иванов

Харесвам хората с позиции. Личностите, отстояващи принципи. Уважавам умните хора, които с лекотата на вятъра разпръсват посредствеността, като пухчета на глухарче в полето.

Радвам се, че отново имаме Областен управител с топки! Атрибути, липсващи на много мъже политици!

Д-р Мадлена Бояджиева с мъжкото си поведение демонстрира нещо, което липсваше много години във високата сграда в центъра на областния град Ловеч – отстояване на принципи, силна позиция, остър ум и деликатно, но ясно и разбираемо демонстриране на огромната разлика в класите между един висш държавен служител на място и местен политик, с твърде провинциален начин на мислене.

Да, става въпрос за акцията на народният представител Димитър Горов, с която трябваше да се привлече вниманието към една разпадаща се на местно ниво партия и задочният му сблъсък с Областният управител д-р Бояджиева!

Мъжката, точна и адекватна позиция на Областният управител д-р Бояджиева, която тя заяви вчера, може единствено да ме накара да изразя удовлетвореността си, че институцията оглавявана от нея, отново започна да завоюва авторитета и уважението, което подобава на представителя на държавната власт в област Ловеч! Отличителни черти, загубени от предишни губернатори, поради техните зависимости.

Вчера, интелигентно и спокойно, д-р Бояджиева даде класически нагледен урок по политика на народният представител Димитър Горов и обори по категоричен начин максимата на Наполеон Бонапарт, че „В политиката, глупостта не е недъг.“

Още една силна жена с топки започна борбата за един по-различен Ловеч, за една по-нормална и годна за живеене област в България!

 

За справка:

bspukraina11021510Обявеното събитие на БСП в Ловеч: „Социалисти от ловешка област ще почетат с едноминутно мълчание жертвите от войната в Украйна и ще внесат декларация при Областния управител“, събрало 60-на пенсионери и двайсетина млади активисти на БСП, приключи без най-важният и човешки акт и цел на събирането – отдаване на почит към жертвите на войната и едноминутното мълчание на съпричастните към трагедията на украинския народ!

 

Освен това, колеги журналисти, напразно чакаха в студената и тъмна вечер младите и надъхани следовници на Горов на „Стратеш“. Там, пред Белият паметник, младежите социалисти трябваше да сътворят събитието „Мълчаливо бдение на свещи под надслов „Когато освобождаваха Ловеч, украински и руски войски бяха заедно. Спрете войната!”, което беше официално обявено предишния ден.

За пореден път стана ясно, че на социалистите вяра не може да се има. Младежи активисти, така и не са отишли за своето събитие, а колегите са останали

6 коментара

  1. Да видим дали ще защити с. Ъглен и уникалната му природа

  2. „Когато освобождаваха Ловеч, украински и руски войски бяха заедно. Спрете войната!”

    Ама верно ли? Украински войски? Тия младите ловешки социалисте са много, ама много прости момчета.

    1. Защо? Защо “младите ловешки социалисте са много, ама много прости момчета.”?
      Моля те да ми кажеш, уважаеми г-н debelaka, защото аз познавам няколко от тях и по мое скромно мнение не са никак прости,а точно обратното и съм доста изненадан от едно такова твърдение.

    2. Явно не познаваш “правилните” хора, измислили цитираните от г-н Иванов неща, г-н Заверджиев.

Comments are closed.