km2311154Като цяло в ресора устройство на територията много неща ще бъдат подобрени. В тази дирекция се издават повечето от удостоверенията, които са важни в града. Ще бъде засилен контролът върху издаването на тези удостоверения, в дирекцията ще бъде завишен и контролът върху незаконното строителство.

Ще подобрим връзките между отделните структури в общината.

По отношение ремонтите на улиците и пътищата – приключи основният ремонт на улици в селата Пресяка, Соколово, Дойренци, Слатина и Радювене. До края на годината ще приключи основният ремонт на ул. „Отец Паисий“ в кв. Дикисана, там забавянето е поради изграждане на подземен колектор за електро- и съобщителни мрежи. Приключи и основният ремонт на общинската пътна мрежа в участъците Горан – Владиня и от пътя Ловеч – Севлиево за Къкрина. От текущия ремонт на улиците и пътища е завършен ремонтът на настилката със студена смес, остава да се изпълни и ремонтът с топла асфалтова смес.

До края на годината ще бъде завършен кварталният клуб в кв. „Уста Колю Фичето“. На 85 % е изпълнен ремонтът на общински сгради и площи, завършването е планирано да стане до 10 декември.

4 коментара

  1. Ъхъ, а в този стил на мисли се сетих, че наскоро имахме един министър, който доказваше доходи за покупката на апартаменти със заплатата на баба си.

  2. Преди да се хейтва, трябва да се знае: над 552 хил.лв. за ремонт на общинските пътища дойдоха от РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ 2015 по решение на това правителство… В този смисъл г-жа Радевска отчита какво е изпълнено.

  3. Само ул. „Отец Паисий“ в Ловеч ли се нуждае от текущ ремонт?

  4. По отношение ремонтите на улиците и пътищата – приключи основният ремонт на улици в селата Пресяка, Соколово, Дойренци, Слатина и Радювене. До края на годината ще приключи основният ремонт на ул. „Отец Паисий“ в кв. Дикисана, там забавянето е поради изграждане на подземен колектор за електро- и съобщителни мрежи. Приключи и основният ремонт на общинската пътна мрежа в участъците Горан – Владиня и от пътя Ловеч – Севлиево за Къкрина. От текущия ремонт на улиците и пътища е завършен ремонтът на настилката със студена смес, остава да се изпълни и ремонтът с топла асфалтова смес.

    До края на годината ще бъде завършен кварталният клуб в кв. „Уста Колю Фичето“. На 85 % е изпълнен ремонтът на общински сгради и площи, завършването е планирано да стане до 10 декември.
    _________________________________________________________

    Браво, другарко, няма и седмица как си на поста и вече бодро рапортуваш за свършена работа. Дали имаш някакъв принос или не май е без значение, важно е ти да си кокошката, дето ще окряка яйцето.

Comments are closed.