galich112151Стефка Илиева

Е, приятели, хич не ми се иска да качвам на стената си точно тази снимка, но тя ще я “краси” за малко. Използвам социалната мрежа, за да изразя ПОТРЕСА СИ /за пореден път/ от МАТРИЦАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ!!!
Някои хора може да си кажат – тая тотално е врътнала. Ами може и така да се каже! Защото започнах да се замислям, кой е нормалния – той или АЗ! Аз, която живея, съблюдавайки правилата, аз, която си плащам данъците, кредитите, сметките /, понякога със забава, по обективни причини/, аз, която държа на ценностите, на образоваността, на морала, на скромността, на добротата и съпричастността – така съм израснала, така възпитавам и детето си!!!
Или Той??????!!!!!!!!! Абе, хора, ние във филм на Костурица ли живеем!!!

Какъв е тоя индивид – Кмет, управляващ, който се е вживял в ролята на недосегаем????!!!!! В България има много структури, в това число и тази, в която работя, които да направят проверка на материалния статус на това лице!!!!!!!!!!
Що не дойдат вкъщи, да видят, как в един апартамент живеят три поколения!!!!! За какво сме се образовали, за какво образоваме децата си, за какво се борим????!!!!!!
Ние, и да роптаем, няма нищо да се случи! ТРЯБВА ЯКА НАМЕСА НА ИНСТИТУЦИИТЕ В ТОЗИ ДЪРЖАВА! Този ли да е пример за децата ни???!!!!!!!
Има и други такива примери – на кметове с бели, спретнати къщурки, с две липи отпред????!!!!!
Има едни “хубави” места, на топло, за такива хора!!!!!!!!!!!

Айде сега, погледайте го и се замислете, и пак гласувайте….