В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в нощта на 07 срещу 08 октомври е разбил търговски обект в града и е отнел цигари на стойност около 1200лв.

През почивните дни на територията на ловешка област са регистрирани 3 пътно-транспортни произшествия, при които са нанесени материални щети на автомобилите и леко  е пострадал един човек.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е счупил  предно и дясно странично стъкло, преден капак и ляв калник на л. а. “Фолксваген Поло”,  паркиран на улица «Хисарска» в гр.Ловеч.

В РУ Ловеч е образувано бързо производзство и за срок от 24 часа е задържан С.С.-40 годишен от с.Слатина, който на 06 октомври около 22.30ч. е установен да управлява лек автомобил на пътя Плевен-с.Слатина,  с концентрация на алкохол в издишания въздух 2,55 промила.

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 45-годишен мъж от с.Български извор след като на  08 октомври при семеен скандал е прострелял с газов пистолет областта на слепоочието 45-годишна жена, с която живее на семейни начала.

Пострадалата е транспортирана за лечение в плевенска болница в тежко състояние .Работата по случая продължава.