kolipolice511151На 19 април в ловешката полиция е получен сигнал, че в  интервала от 14.00 до 16.30ч. от ул.”Стефан Караджа” в града е отнет мотопед «Симсон».

Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които са установени извършителите на кражбата-две 16-годишни момчета от с.Кирчево. Мотопедът е иззет по надлежния ред, а по случая е образувано досъдебно производство.

На 19.04.2016г. полицаи от сектор «Пътна полиция» при ОД МВР Ловеч са съставили 6 глоби с фиш на водачи, които са паркирали своите превозни средства в нарушение на законовите разпоредби.

На 19.04.2016г. около 20.00ч. на ул.”В.Левски” в гр.Ловеч, л..а. “Фолксваген” управляван от 28 годишен мъж, при движение на заден ход е блъснал 76 годишна пешеходка.  Потърпевшата е прегледана и настанена за лечение в МБАЛ-Ловеч с фрактура на бедрена кост. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

1 коментар

  1. Полицията нанесе пореден тежък удар върху наркоразпространението. Младеж на18 години от София е задържан от полицейските власти, заради притежание на наркотици, съобщиха от Столична дирекция на МВР.
    Вчера вечерта около 21.30 часа в близост до НДК, автопатрулен екип извършвал проверка на лице, което изглеждало подозрително, поради притежание на наркомански принадлежности – коса на расти и скейтборд.
    Полицаите установили, че в джобовете на проверявания младеж се забелязват зелени следи. При направения полеви наркотест намерените остатъци едва успели да реагират на „марихуана“, а тяхното количество е почти половин милиграм. Иззетата дрогат се оценява на цена от 0,03 лева.
    По случая е образувано досъдебно производство. Спрямо лицето е приложена полицейска мярка „задържане за срок до 72 часа“.
    Очаква се младежът да бъде осъден на поне 10-години затвор при първоначален строг режим, а животът му да бъде съсипан изцяло. За случая се уведомени родителите, приятелите, познатите, учителите, съседите от блока, както и всички, които са виждали младежа поне веднъж в живота си.

    http://www.nenovinite.com/ne/potrebitelski/1351/

Comments are closed.