kamlisec2201141Павлин Иванов

При хубаво време, продължават дейностите по водния проект. Веднага щом атмосферните условия позволят, ще бъде отворен и прекият път за селата Лисец и Баховица. В момента,  жителите на тези села заобикалят доста, минавайки по пътя Ловеч-Плевен и се отбиват по новия път към автомобилния завод за да стигнат до домовете си.

Кмета Казанджиев заяви, че по проекта са разплатени средства за част от извършените дейност, след като Община Ловеч е получила средства. Ремонтът според градоначалника ще продължи когато времето позволи.

Граждани сигнализираха „Ловеч днес“, че от месеци не се работи по участъка около Пътното и изразиха възмущението, че не се работи, но и пътя стои затворен. Това ги принуждава да правят допълнителни разходи, които никой не компенсира.

5 коментара

  1. от понеделник ще раздават винетки в общината на жителите на Баховица и Лисец като компенсация,че нали трябва да се движат по републиканската пътна мрежа.за сметка на общината.

  2. И тук ще има актуализации, анекси към договора и разбира се много бонуси за участващите общинари. А хората да обикалят, “какво тук значи някаква си личност”, особено когато не е от приближените!

  3. Имаше хубави дни но това е търговия

  4. Ама взехте комисионните нали? Мамка ви и боклуци, трябва да се организираме и да има по-радикални мерки!!!

  5. ей тъй се крадат пари.актуализацииииии!сега и кАйМеТа шъ съ оправдай че ни е купил винетки ,че да се движим по убавото шошеее.КМете не се налапахте!!

Comments are closed.