kmet901121Цветан Тодоров, в. “Народен глас”

Зам.-кметът на община Ловеч Младен Младенов напусна местното управление пет месеца преди да изтече мандата на шефа му Минчо Казанджиев. Инженерът се оттегля от ръководния екип на ловешката общинска администрация поради решението си да се пенсионира. В Община – Ловеч той отговаряше за строителството, архитектурата, градоустройството и екологията в района. 30 април бе последният работен ден на общинара.
Към момента не е ясно дали кметът на Ловеч Минчо Казанджиев ще назначи експерт на овакантената отговорна длъжност или ще предпочете до края на мандата си сам да ръководи благоустройството на областния град. Като евентуални заместници на Младенов вече се спрягат имената на бивш областен управител на Ловеч  и на спец от женски пол, отговарящ за проектите на общината.
Това е втора рокада във висшия ешелон на местната изпълнителна власт в Ловеч за по-малко от месец. Тези дни инж. Тони Паричев застана начело на дирекция „Административно Правно Информационно Обслужване“ /АПИО/ към Община Ловеч, след като дългогодишният й титуляр Минко Симеонов също се пенсионира.