bussineslovech1105161Днес, на тържествена церемония бяха връчени и наградите „Бизнесмен на годината” и „Инвеститор на годината”.

В категорията „Малки предприятия“ Общината присъди наградата „Бизнесмен на годината 2015“ на „Велга“ ООД. Наградата получи управителя Лазарин Дочев. Реализираните инвестиции на фирмата за 2015 г. са 560 000 лв.

За  „Бизнесмен на годината“ в категория Средни предприятия” наградата отиде при „Бонмикс“ ЕООД. Фирмата има реализирани инвестиции от 599 480 лв. Работните места са 160, а новоразкритите – за 2015 – 11. Ръстът на работната заплата е 6,7%. Наградата получени  инж. д-р Илия Крачунов.

За  „Бизнесмен на годината“ в категория „Големи предприятия” наградата отиде при „Месокомбинат Ловеч“ АД. Фирмата е част от „Бони Холдинг“ АД. Направените инвестиции са 2 128 161 лв., работните места са 639, открити са нови 26 места. Ръстът на работната заплата е 10 %. Наградана получи Парашкев Иванов, зам.-директор по финансовите и икономически въпроси.

За инвеститор на 2015 г. бе обявен „Осъм“ АД. Наградата получи директорът инж. Милен Свиленов лично от кмета Корнелия Маринова. Реализираните инвестиции са на стойност 4 100 00 лв. с ръст от 840%.

12 коментара

    1. Как да се изразя по-кратко? Лошо няма ако е от време на време, но с този агресивен пиар се цели отклоняване на вниманието от важни въпроси и проблеми на града. Натрапването на подобни изяви на овластените, покрива колко не вършат работа и то успешно. Колкото повече медийни изяви-толкова по-малко извършена дейност 🙂

  1. Тая като я вида лошо ми става кво толкова ги снимате тея кметове тъпи ,селските по гробищата и игрищата а тая с папки и тетрадки ,умрял град хора няма ,кметове с награди през ден пффффф

  2. Мръсни ,крадливи копелдаци,заврете си наградите в насраните задници!!в нормална държава щяхте да сте в затвора,!!!

  3. ОСЪМ АД!!!ЗНАЕТЕ ЛИ г-жо Маринова за каква експлоатация на труда става въпрос в този завод?Награждавайте ги,но отвреме навреме да минава и инспекцията по труда…за да констатира и санкционира плестъпленията на НАГРАДЕНИТЕ!!!

  4. Не е лоша идея за награда за най-добре оценен труд на работниците

  5. Награждавайте бизнесмени и мениджъри чиито работници взимат Такива заплати, че да могат да гледат по 3 деца, да изплащат жилище и кола без проблем. От другите никой няма нужда. Всички останали са обикновени алчни чекиджии, които имайки бизнес се бият в гърдите, че създавали работни места. Да си я работят сами тази работа…

Comments are closed.