shestvielevski1907143Павлин Иванов

Група млади родолюбиви хора от Ловеч организираха шествие по повод 177-та годишнина от рождението на Васил Левски, в което се включиха десетки ловчалии. За втори път младежите отдават почит към живота и делото на Левски, след като на 19 февруари много жители на революционната столица на Апостола се включиха във факелното шествие инициирано от тях.

Към организацията се включиха музеят на „Васил Левски“, актьорът Стоян Георгиев и граждани на град Ловеч.

Благодарим на всички, които не се уплашиха от лошото време и дойдоха да отпразнуваме заедно Рождението на Апостола Васил Лъвский, казаха за “Ловеч днес” младежите. Времето провали по-голямата част от програмата, която бяхме подготвили за Вас, но срещу природата няма как да се съпротивляваме.

Тази случка не успя да ни сломи, ни най-малко,дори можем да Ви уверим, че за следващото ни събитие ще бъдем още по-мотивирани и добре организирани.

Смятаме, че успяхме да отдадем заслужената почит към Левски и чрез този алтернативен вариант,като все пак това е най-големият музей на Дякона в цяла България и ние като граждани на този невероятно красив и патриотичен Ловеч, сме длъжни да се гордеем с всичко това!

Пожелаваме на всички Вас да бъдете все така будни и непреклонни патриоти, да не се спирате пред никого и нищо в името на Родината и нека следващият път бъдем двойно повече!

Бъдете здрави и ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

 

Тъй като ние имаме различни политически виждания, но се обединяваме зад българщината, това нито ще е първото нито последно събитие, което ще се организираме!