mskl1703141Данчо Заверджиев

Поредната публична лъжа на кмета Казанджиев е публикувана на официалния интернет сайт на Община Ловеч: „Освобождават се от такса ловни кучета (собственикът на ловно куче трябва да притежава заверен за съответната календарна година ловен билет, издаден от БЛРС, и да го предостави при поискване на ветеринарните и общински органи).”

Нима кмета  не знае, че в сила от 21.10.2013 г., изменената с решение № 479/26.09.2013 г. общинска наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Ловеч и съгласно чл. 39  ал. 2  т. 6 се освобождават от такса за притежаване на куче собствениците на ловни кучета .

Съгласно ЗМДТ и общинската наредба са освободени от такса собствениците на всички ловни кучета, без каквито и да е допълнителни ограничения!

Информацията от днес на общинския сайт, цели да заблуди собствениците на ловни кучета и те да заплатят една общинска такса, от която са освободени както от закона,  така също и от общинската наредба.

Защо кмета лъже собствениците на ловни кучета, че дължат общинска такса за любимците си?

3 коментара

  1. Абе хора,тя плъх друга работа няма ли,освен да дращи глупости по форумите.Думата Кашъмовски трол намирам за неподходяща чуждица по отношение на него – правилното е ВИРТУАЛЕН КАРАКОНЖУЛ

    1. Поне си напиши името ве, мишок.

Comments are closed.