Павлин Иванов

okolovrastno1202148Граждани сигнализираха за опасен пътен участък. На околовръстният път, по който се движат много автомобили от Плевен за Троян, малко преди отбивката за центъра на Ловеч, разрушен закрепващ елемент създава условия за произшествия.

Вече има много скъсани и спукани гуми, оплакват се хората. Преди време, в близост до мястото е станало произшествие, в което е пострадал футболист на „Литекс“.

Металният елемент, който е разположен перпендикулярно по цялото пътно платно в посока Троян, видимо не е в добро състояние. Предпазната гумена обшивка вече е само спомен, а на няколко места, се виждат закрепващите болтове. Настилката около металният елемент е видимо в лошо състояние и дори при малък натиск поддава.

okolovrastno1202141Безспорно, този пътен участък е много натоварен, а лошото състояние на този участък, точно преди остър завой е опасно за автомобилистите. Именно затова, гражданите днес сигнализираха „Ловеч днес“.

Надявам се много скоро, отговарящите за пътното съоръжение – ОПУ Ловеч и г-н Грозданов, както и до сега, да предприемат бързи мерки по ремонта и обезопасяване на проблемния пътен участък.

Надявам се също, много скоро да бъде сложен достатъчно ясен пътен указателен знак, чрез който да става ясно точно към центъра на кой град води табелата с изчерпателния надпис „ЦЕНТЪР“!

 

2 коментара

  1. духачи

  2. дано оправят дупката, ама надали

Comments are closed.