stefi1602141Павлин Иванов

Преди няколко дни, едно младо и умно момиче, останало в Ловеч въпреки всичко и всички, публикува във Фейсбук нещо лично. От думите й се усеща болка, разочарование. Това, за което тя пише напоследък добива размерите на епидемия в Ловеч. Епидемия, причинена от хора. Вирус, разяждаш града и държавата.

Да, става въпрос за уволненията на управляващите. Сменен беше по неясна причина и ти тихомълком, шефа на ИАРА д-р Йордан Найденов с човек на ДПС.

Сменен беше шефа на ВиК с кумеца на депутата Горов, след поредица скандални решения, игри и манипулации в Общински съвет Ловеч.

Сменен беше шефа на Областна служба Земеделие отново по неясни причини, за да се освободи място за Тони Паричев.

Сменен беше Косьо Карловски, експерт от много висок ранг, за да се освободи място за съмнителен тип от ДПС.  

Сменен е шефа на Инспекцията по труда, който пък дори не принадлежи на никого, само и само за да се освободи място за поредният наш другар. Сменен беше и …

Списъкът е дълъг.

Но нека ви представя това, което Стефи Ефтимова постна във Фейсбук. То говори достатъчно и едва ли има нужда от коментар:

„Днес ми връчиха заповедта за уволнение, а основанието е най-ниска оценка на изпълнението на длъжността. В този град и при това правителство така се уволняват хора – БЕЗ ОСНОВАНИЕ, като си изсмукват от пръстите неоснователни атестации.

Като оценяват ниско хора, които не си тръгват като по часовник от работа, не ги мързи да работят и няма да излязат в почивка ако има граждани пред вратата им.

Такива, за които се резюлират всички писма. Но за сметка на това остават на работа тези, които не се появяват със седмици, които оставят в недоумение хората от факта, че не изтрезняват и такива, които не са особено грамотни.

Искам да благодаря на марионетките, на поставените началници и некомпетентните директори. Явно има хора, които освен от конкурси за котки за друго и не стават. Искам да благодаря и на онези, които сякаш са завършили театрално майсторство и заради които беше целия този цирк! Да виждаш как уволняват някого заради теб и да се преструваш на съкрушен е меко казано грозно!
Жалко за града ни и за тези, които са решили да живеят и работят тук! Жалко и за държавата ни! И след цялата комедия, на която се нагледах с усмивка днес се питам как искате да останат млади хора в тази държава, да създават семейства и да се раждат деца!“

 

Аз също питам близките на Горов, Мастънов, Недялков, Казанджиев, които се наместват на позиции, за които меко казано са далеч от дори минималната подготовка. Питам и отговорните другари ЗАЩО?

 

През следващият месец ще станат публично достояние толкова много неща, заради които, главните герои, както сами ще се убедите от документите, би трябвало да сменят постоянният си адрес и да заживеят на изхода за Плевен.

 

Скоро, всичко това ще свърши, но дотогава, ще има жертви и много потърпевши. Искам да кажа на тези хора, които днес се чувстват унизени – ГОРЕ ГЛАВИТЕ ХОРА!

Вярвайте в себе си! Бъдете такива, каквито сте! Бъдете силни!

 

Скоро, всичко ще се промени!

ЛОВЕЧ НЕ Е ЛАФКА!

 

ОСТАВКА!

22 коментара

  1. казах каквото имам да казвам , за останалото – когато му дойде времето

  2. Кестен, айде отвори си устата де. Нали си смелчага. Всички имаме интерес хора като теб да си отворят устата. Един път завинаги този град да се разстресе и да започне да се оправя. Айде давай или и ти голям го вадиш, но не ти стиска. Най ги обичам всезнайковци като теб. Ще ви кажа нещо, ма друг път. Ай сиктир

  3. kesten, отвори си устата, но нали знаеш, че си психо, защо държиш да го знаят още повече хора или ти харесва ролята на откачалник, ха, ха, ха. На теб очевадно ти требе специализирана помощ и лечение на психично разстройство ако изобщо разбираш за какво ти говоря.

  4. ЗДРАВЕЙТЕ!
    НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА И ДА НЕ ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ПО ТЕМАТА.
    Това което казва Стефка :
    “На така наречената ati искам да кажа:първо да от Горна Оряховица съм и се надявам, че за никого от вас не е проблем, че съм избрала да живея тук, второ-работех в офиса на ПП ГЕРБ и това е част от автобиографията ми и трудовия ми стаж, трето – никого не съм измествала от никъде и никого не са уволнявали заради мен. ” Е ЛЪЖА В ТРЕТАТА СИ ЧАСТ -”никого не съм измествала от никъде ”
    ИЗМЕСТИ ТИЯ КОИТО ИСКАХА ДА СЕ ЯВЯТ НА ТЪПИЯ КОНКУРС И НЕ БЯХА ДОПУСНАТИ, защото много от специалностите , допустими по длъжностна характеристика бяха орязани в ОБЯВЛЕНИЕТО ЗА КОНКУРСА ОТ ТОГАВАШНИЯ ДИРЕКТОР – ПРЕСЛАВЧО и бе сложена една специалност – като НА ГОСПОЖИЦАТА , НЯМАщА НИщО ОБщО СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕТО .
    >>> ЗАщОТО ПРЕСЛАВЧО ТРЯБВАщЕ ДА ИЗПЪЛНИ НАРЕЖДАНЕТО ОТ ЦЕНТРАЛАТА СИ И ДА Я НАМЕСТИ.

    СЪщОТО ПРЕСЛАВЧО НАПРАВИ И С КОНКУРС ЗА СТАРШИ ЕКСПЕРТ – ОТНОВО ОРЯЗА СПЕЦИАЛНОСТИ ПО ДЛЪЖНОСНИ Х-КИ , С КОЕТО СИЛНО ОГРАНИЧИ ДОСПЪПА НА КАНДИДАТИ И ТАКА ТИ ГАРАНТИРА МЕСТЕНЦЕТО МОЕТО МОМИЧЕ, КАКТО НА ТЕБ ТАКА И НА ТОЗИ, КОЙТО НАЗНАЧИХА ЗА СТАРШИ ЕКСПЕРТ.

    ЗАТОВА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОщИПАНА МОМА.

    ЗАщОТО АКО ТИ СЕ БЕШЕ ЯВИЛА НА ЕДИН НОРМАЛЕН КОНКУРС В СЪРЕВНОВАНИЕ С МЕН / АЗ БЯХ ОТ ТЕЗИ КОИТО НЕ БЯХА ДОПУСНАТИ – А СПЕЦИАЛНОСТТА МИ Е – АГРАРНА ИКОНОМИКА С 12 ГОДИНИ СТАЖ /
    >>>> ТОГАВА МОЕТО МОМИЧЕ ТИ НЯМАШЕ НИКОГА ДА БЪДЕШ НАЗНАЧЕНА , КАМО ЛИ ПЪК ДА СЕ ЖАЛВАШ ЗА ТОВА , ЧЕ СИ УВОЛНЕНА щОТО ИМАШ НАЙ-НИСКАТА ОЦЕНКА НА АТЕСТАЦИИТЕ!!!!!

    ЗАТОВА НЕ КАЗВАЙ , ЧЕ НЯМАШ ВИНА И , ЧЕ НЕ СИ ЗАЕЛА ЧУЖДО МЯСТО , ЗАщОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!

    А НА АДМИНА ДА КАЖА = АКО СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТАМ ДА СЕ РОВИМ ВЪВ фацеБУЦИТЕ на разни буци и да публикуваме нечии “изстъпления” , ами обяди се бе човек – да ти пратим други ФАЦЕ БУЦИ на други хора да видиш , че монетата има 2 страни .

    А и какво общо има това с обективната журналистика>>> баси клюкарника!

    п.п. Забравих да спомена за ТОВА – КОЛКО ПЪТИ ЗАМ.ОБЛАСТНИЯ ОТ ГЕРБ – ТРОЯНСКИЯ КОН – КОЛКО ПЪТИ НАРЕЖДАШЕ НА ПРЕСЛАВ ДА НАЗНАЧАВА РАЗНИ КАРАБАТАЦИ – като напр. – нач.на ОСЗ – Троян.

    КОЛКО ПЪТИ НА ‘КОМИСИЯТА’ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ НЕ И СЕ НАЛАГАШЕ ДА ФАЛШИФИЦИРА РЕЗУЛТАТИ >> САМО И САМО МАРИЙКА МОМА ДА ИЗЛЕЗЕ!!!

    НЕ МИ ОТВАРЯЙТЕ УСТАТА , ЧЕ МАЛКО МИ ТРЕБЕ , НА МНОГО ХОРА ЛОВЕЧ щЕ ИМ ОТЕСНЕЕ!!!

  5. Прав е по принцип анонимния,кадровия погром на ГЕРБ в посочените сфери и особенно в сигурността,данъците и митниците трудно може да бъде наречен лъжа,дори от хора,които лягат и стават с Люба Кулезич и с писанията на този сайт

  6. Отговор едва ли ще бъде даден. Защото името на стария и новия началник на МБ Ловеч е едно и също. И преди 2009 година, и през периода 2009-2013 година, и сега. Красимир Хаджийски.
    Така, че по-леко с лъжите, господа и другари. Особено когато лесно могат да бъдат проверени и опровергани.

  7. И аз се питам защо ни е кратка паметта.Къде бяха същите стожери на морала,когато за има няма месец през 2009 година бяха сменени всички шефове на дирекции на полицията в България.Подчертавам,ВСИЧКИ.Всички шефове в прихдната администрация и митниците също,без изключения.Ако това правителство иска да оцелее,то трябва да се отърве от всички калинки,и ако търпи критика,то е че пипа мудно.Защо например този господин Иванов е шеф на ОДП,колко издънки трябва да станат,и колко хора да застрелят в Ловеч негови подчинени,че да се сети министъра да го махне?

    1. Анонимен, има една група пишещи тук, на които често им се случва да “не мислят като другите”, особено по актуални теми. Те “мислят” организирано и през опорни точки. Проблема им и е, че са анонимни, лъжат кои са и защо са тук и се опитват да манипулират останалите, но не им се получава, каквито и лъжи да напишат.

    2. “Подчертавам,ВСИЧКИ.Всички шефове в прихдната администрация и митниците също”

      Любопитно ми е да науча името на сменения шеф на Митническо Бюро Ловеч. А също така и името на новия шеф, онзи, който го е сменил на поста. Благодаря за отговора!

  8. Веднъж ми се наложи да вляза за услуга при това момиче и останах изключително доволен от отношението и помощта и. Не зная защо трябва да се гледа кой с какви политически възгледи е, за да му се позволи да работи. Гнус!

  9. Тези хора,които са уволнени,бяха назначени по същия начин от ГЕРБ.Защо ни е толкова кратка паметта?

  10. Намира се някой, който има смелостта да назове нещата с истинските им имена и да каже в прав текст онова, което всички коментираме тихичко , оглеждайки се кой стои до нас или зад нас…и веднага му лепим етикети…
    Проблема на всички нас – тези които сме наказани да живеем в този град, е точно липсата на желание да променим нещо. Все чакаме друг да ни свърши работата, че пък и повод за злобни коментари си имаме след това – направо две в едно! – хем сме настрани от пожара, хем пък и душевен оргазъм си доставяме…
    В този наш роден град своеволията станаха ежедневие, монополизма вече е начин на съществуване, дръвниците дето си полагаме вратовете станаха повече от плочките на пешеходната зона….и добре , че има нет и мобилни телефони, та да имаме връзка с децата си, които отдавна минаха през терминал 2..с еднопосочни билети…
    И на следващите избори отново ще си изберем пак тези, срещу които роптаем, но нямаме смелост да им покажем червените картони и да им поискаме сметка за действията…та в тази връзка – и тази публикация ще си остане глас в пустиня!
    Както се казва – кучето си лае, кервана си върви…

  11. Това е добре че са махнали Митко Лалев от инспекцията по труда. Толкова слеб шеф не е имало тоя губеше всички дела в съда умишлено. Терзийски беше върхъ. Дано върнат него.

  12. Боже, този Павлин е изпаднал в депресия. Може ли той да каже какво добро нещо е неправил Преславчо, който беше шеф на Земеделие. Та плаче за него. Аз като земеделски производител мога да кажа че Паричев е 100 степени над него. Той говори с нас, събира ни, разяснява ни новостите. А Преславчо се криеши като лисугер.

  13. Тези господа-другари са най-силни в конспирацията и в т.нар “връзки”…техни хорица на важни за тях места – това е, те друго не могат, защото като отделни “единици” са пълни нули 🙂

  14. Стефи на снимката е от Оряховица и е гадже на Й.Досев от МГерб.Тя беше доста време секретарка на заплата в офиса на Герб – кв.Вароша. После я назначиха с протекция и измести друг човек така както нея сега са махнали. Досев живее във ведомствен апартамент на ВиК благодарение на членството си в Герб. Думите на Стефи са ЛЪЖА и голЯЯЯм блъФФ. Как не я е срам. Моралистка първа!

  15. И по проектите са същите некадърници.Ненормално некомпетентни,но имат червен гръб и не им пука от нищо.Имам познат,който за да не го махнат се принуди да стане от…….. умишлено не пиша от кои. Нешастници, и вие няма да съживите този жив труп( т.н. гр.Ловеч)

  16. Много кадърни млади хора не ги назначиха, заради политически глупости!Да си ценен кадър и вършиш своята работа, няма нищо общо с това от коя партия си!
    Що се отнася до конкретния случай, проучете как беше назначена с нагласен конкурс!Нека гледаме всички гледни точки!А до колко е “умно момиче” – разчитаме на г-н Иванов.

  17. А да питаме ли за отпуснатите пари за Малиново и Продимчец , за сметка на гордостта на Ловеч – Вароша, спортната зала, крепостта. Днес туристи се оплакаха , че крепостта тъне в боклуци и мизерия, а малко по-надолу пред общината хора от “Еко” -то се скъсват да метат плочките пред общината, за да не си оцапат обувките тази шайка другари. Те същите погребаха града и туризма в него.

Comments are closed.