gerblogo2305121ПП ГЕРБ Ловеч остро осъжда опитите на БСП в града да ни въвлече в измислени скандали, какъвто е случаят с техния кандидат, задържан преди футболен мач. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ водят позитивна кампания, представяйки идеите и политиките си за развитието на региона пред жителите на областта. 

Вече заявихме и на национално ниво, че за нас, за нашите кандидати и симпатизанти е недопустимо и ние няма да водим политическа кампания, построена на арогантно и агресивно поведение. Това е запазена марка на БСП през последните години. Когато ПП ГЕРБ жъне победа след победа на избори, БСП се опитва с манипулации и внушения да създава напрежение у хората, да хвърля клевети и компромати срещу нас, налагайки недемократичен и нецивилизован тон.

ПП ГЕРБ и нейните кандидати в Ловеч са достойни хора, доказали, че за тях законите на страната са висшата сила, на която се подчиняват, а спазването на обществения ред нещо задължително и нормално.

ПП ГЕРБ и нейните кандидати за народни представители, както и нейните симпатизанти няма да се поддадем на  провокациите, ще се борим за доверието на хората честно и почтено, както винаги сме го правили.

На всяка хулиганска проява и в страната, и тук – в област Ловеч, ние от ГЕРБ ще отговаряме с аргументи за развитие на нашия регион.

Защото ние – ПП ГЕРБ и нашите кандидати и в Ловеч, и в страната, имаме воля да работим.

 

Предизборен щаб на ПП ГЕРБ Ловеч

 

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

5 коментара

  1. “ПП ГЕРБ Ловеч остро осъжда опитите на БСП в града да ни въвлече в измислени скандали, какъвто е случаят с техния кандидат, задържан преди футболен мач.”
    Кое от тази информация не е ясно? Или четете само с лявото око?

  2. Г-н Иванов, не е зле някъде с по-едри букви да напишете, че публикациите на ГЕРБ са по договор за предизборната кампания, очевидно това не се вижда от всички, пък сигурно и не се разбира от всички. Много ми е интересно и РИК как ще тълкува декларацията на БСП

  3. Не знаех, че този сайт принадлежи на ГЕРБ!!! Много интересно.

  4. “Защото ние – ПП ГЕРБ и нашите кандидати и в Ловеч, и в страната, имаме воля да работим.” – ИМАТЕ ВОЛЯ НО НЯМАТЕ АКЪЛ!!!!!!!!

  5. Ако бяхте казали /написали/ и за какво иде реч нямаше да оставяте в недоумение читателите – НО ТОВА Е ТИПИЧНО ЗА ВАС- НИТО ИМАТЕ МИСЪЛ НИТО ИЗКАЗ, ДОРИ И ДА ИМАТЕ МИСЪЛ – НЯМАТЕ СРЕД ВАС ГРАМОТНИ ХОРА, КОИТО ДА Я ИЗЛОЖАТ ГРАМОТНО. После се чудите защо “материала” Ви има за некомпетентни и дори неграмотни. >>Ами затова : може ли да напишеш една страница четиво за това, че врага се “опитва”да те намеси в измислени скандали/това разбрахме от заглавието на статията/ , а в самата статия да не посочиш и грам конкретика??? PR на ГЕРБ Ловеч са много зле , както и колегите си в президентството /Новогодишната реч на президента/ , както са зле и ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ!!!!!

Comments are closed.