gerbmladost205135Водачът на листата на ПП ГЕРБ Корнелия Маринова, която днес бе сред жителите на ловешкия квартал „Младост” бе помолена за съдействие там да бъдат поставени пейки. По време на местните избори поискахме от вас нещо и вие го изпълнихте веднага, днес искаме да ни помогнете тук да има поне 2-3 пейки, за да има къде да си почиваме, както и да побъбрим по комшийски, поискаха възрастните от квартала.

„4 пейки ще бъдат доставени тук до края на деня, така работим ние от ГЕРБ, няма защо да чакаме – ако една работа може да се свърши, нека това стане веднага, ние не сме само да обещаваме, а после вие да чакате напразно”, ангажира се веднага Маринова и изпълни обещанието си светкавично.

По думите й хората днес са разговаряли с нея не за скандалите в държавата, а за това как искат да работят за тях политиците. „Като вас – бързо и ефективно. Ние не очакваме и не искаме чудеса, но има неща, които могат да се направят и вие го показвате. Няма нужда да ме убеждавате да гласувам за ГЕРБ, правя го от години, ще го направя и на тези избори, защото където минете след вас остава нещо направено, нещо построено, нещо, което можем да видим. А за скандалите – не ни подценявайте, ние знаем кой го прави и защо го прави, увери възрастна дама.

Жителите на „Младост” дълго се задържаха в шатрата на ГЕРБ, където разговаряха с водача на листата и изразяваха одобрението си, че ГЕРБ е заложила на местни хора, а не на парашутисти.

Те очакват ГЕРБ да победи убедително на изборите на 12 май с номер 15 в бюлетината, за да има България стабилно правителство, което да работи, както през първия мандат – да строи, да създава. Само построеното остава, празните приказки на тези, които досега нищо не сториха, ще отидат в историята, вие продължавайте напред, казваха жителите на ловешкия квартал „Младост” пред водача Корнелия Маринова.

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

4 коментара

  1. Господин Тинков вие бихте ли ми отговорили какво е построено в Ловеч като инфраструктура освен един "смачкан" булевард и вече 2 години разоран път от Казачево за Стефаново.Благодаря ви предварително за отговора ама бъдете реалисти.Ако ви облъчваха едиите още 1 година и ще изкарате, че Бойко е построил държавата.Успокоийте се малко!

  2. Г-н Пачков,ако можете отговорете ми на въпросите-1/кой е отговорен за изчезването на натрупаните до 09.09.1944г пенсионни фондове? 2/Посочете, по време на кое правителство бяха ликвидирани(приватизирани)икономическите мощности създадени с труда на родителите ни и дедите ни? 3) Какво бе изградено,като транспортна инфраструктура от 1989 насам,ако помните разбира се .Благодаря ви предварително за отговора.

  3. ЯЛОВ Е МАМИ!!!

  4. 4 пейки ще бъдат доставени тук до края на деня, ама като спечелим изборите, ще ви откраднем пари за 8. Така работим ние от ГЕРБ!

Comments are closed.