В РУ Ябланица за срок до 24 часа е задържан 18 годишен младеж от с.Златна Панега, който е установен да управлява моторно превозно средство, което не е регистрирано по законовия ред. 

В периода от 07 до 14 август на територията на РУ Тетевен е проведена  полицейска операция в хода на която са проверени 149 МПС и 196 лица, като за констатирани нарушения са съставени 13 акта, наложени са 60 глоби по фиш, задържани са  9 лица, посетени са 27 сигнали, образувани са 5 досъдебни производства и 2 бързи производства.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан А.Г.-26 годишен, жител на гр.Тетевен, който на 15 август около 07.30ч. е установен в с.Орешак да управлява мотоциклет без регистрация.

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в периода от 01 до 15 август е проникнал в производствено помещение в града и е отнел машини и съоръжения за производство на дървени пелети , както и амбалаж за пакетирането им.

В РУ Луковит е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан Г.Н.-19 годишен от гр.Ябланица, който е установен да управлява мотопед  без регистрация.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържана Д.П.-42 годишна, жител на града, която на 16 август около 01.40ч. е установена да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,86 промила.