gerbshatra1604139Успех! Победа! Никога повече БСП на власт, с вас сме! Това пожелаваха ловчалии, които в слънчевия неделен следобед  разглеждаха с любопитство изложбата на изграденото по време на мандата на ГЕРБ, разположена на пл. „Екзарх Йосиф I”, а после се срещаха с водача на листата Корнелия Маринова и други кандидати за народни представители в шатрата на партията.

Майки с детски колички, пенсионери, хора на средна възраст и младежи се отбиваха да поздравят кандидатите от листата и доброволците от МГЕРБ, които посрещаха всички.

Нашата листа е изцяло от местни хора, няма парашутисти, хора, които никога не са идвали в града или пък случайно се преминавали от тук. Ние живеем в общините, които представляваме, ние всеки ден се срещаме с вас, ние ви гледаме в очите, може и да сме сгрешили, но сме тук, с вас, и заедно ще поправяме пропуските, но и заедно ще продължим да строим. Всички в листата ни са професионалисти, а областният лидер Николай Нанков, който бе зам.-министър в нашето правителство, е изключително компетентен и високо образован, човек с богата експертиза и управленски опит, който получава благодарности за работата си от кметовете в цялата област, е ценен експерт по регионалното развитие и работата по европейски проекти. Всички заедно сме екип, който може да победи с ваша помощ нашите опоненти, които доказаха за толкова години само едно – не могат да управляват държавата в полза на хората и никога няма да се научат да го правят, защото не искат. Така се обръщаше към всички водачът на листата на ГЕРБ като с гордост показваше красивите фотоси, показващи само малка част от постигнатото от правителството през последните почти 4 години.

gerbshatra1604135Тук са показани само 4 обекта от област Ловеч, но направеното в региона е много повече и то е пред очите ни всеки ден, всички го виждаме и можем да се възползваме от него, обясняваше водачът на листата, докато колегата й Росица Маринова, която е от гражданската квота, приемаше поздравленията на родители, на баби и дядовци на нейните първолаци.

В разговорите хората поставяха различни въпроси – искат в общинския център и по селата да няма режим на водата, искат работни места, искат по-високи възнаграждения. Но отчитат и направеното по европейски проекти – санираните сгради на училища, детски градини, общежития, обновените читалища, детски площадки, обновените отделения в болниците, новите пътища в региона, някои от тях не рехабилитирани повече от 25 години, което би било невъзможно, ако Европа не бе отворила отново фондовете си за страната ни след встъпването на правителството на ГЕРБ през 2009 г. Ученици от Езиковата гимназия пък се отбиха да поздравят своите учителки, като не скриха нетърпението си от пълното завършване на спортната зала в двора на елитното училище, за която правителството на ГЕРБ даде един милион лева.

Отчет на извършеното и акценти от бъдещата програма получиха всички гости на ГЕРБ в шатрата в центъра на Ловеч днес.

През следващите дни ще обиколим всяко кътче на областта, ще разговаряме с колкото се може повече хора, всеки може да ни потърси и в приемните, и в клубовете на партията – искаме да чуем вас и вие да ни поставите задачи, защото ние ще бъдем вашите народни представители, казваше на всеки водачът на листата. Тя покани всички, дошли днес на среща с нея и колегите й Росица Маринова и Тодор Петров, да посетят и националното турне на ГЕРБ във вторник, 16 април. Тогава в центъра на Ловеч лично заместник председателят на партията Цветан Цветанов и централният предизборен щаб ще представят цялата листа на ГЕРБ пред жителите от областта. И ще подарят прекрасния концерт, който взривяваше от аплодисменти и националната конференция на партията в зала „Арена Армеец” на 7 април. На събитието ще присъства и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

4 коментара

  1. Furniture много си зле !!!! Само не ми ги хвали тези “ваще” дето си правят доста охолна и скъпичка предизборна кампания с мойте пари !!!!

  2. XXL, не се тормозете със строителството на нашата листа. Тя е направена от Ловеч и за Ловеч. Корнелия и Нанков са тандем, та можем да кажем, че си имаме двама водачи на листата.
    БСП ни пратиха парашутист от Дупница, клиент на прокуратурата, а на второ място пияния златен скункс с току що изтекла пробация. ДПС пък двама парашутисти – Карадайъ, който в Смолян си иска България и ще влезе оттам, а втората госпожа – съветничката на Местан. Те пък с въздушния си десант съвсем се подиграха с ДПС електората – ние да си осигурим места за нашите хора, а вие мили хора от Ловешко, ни трЕбвате само да се разходите до урните на 12. Атака смазаха безсрамно острието си Илиян Пеевски и също атакуваха по въздух областта – но Волен е спокоен, ТИМ във Варна му гласи подаръци, защо да му дреме за Ловеч.
    Поплачете за тези партии, всъщност – не за тях, за техните членове и симпатизанти. Видяхте снощи, че нашите бяха на празник, защото там горе на трибуната бяха местни и достойни хора, познати, наши.

  3. Нямам време да пиша тука обаче тоя материал ме издразни с лъжите си!!!!
    Бааси подлата женица е тая Маринова.Отровна змия!!!!Има още глупаци да и вярват. Пре* ба Нанков с първото място в листата и глеи как маже тука и баламосва хората.Като тои е толкова изключителен защо тя е водач на листата?!?!?
    ‘Всички в листата ни са професионалисти, а областният лидер Николай Нанков, който бе зам.-министър в нашето правителство, е изключително компетентен и високо образован, човек с богата експертиза и управленски опит, който получава благодарности за работата си от кметовете в цялата област, е ценен експерт по регионалното развитие и работата по европейски проекти.’[цитат]

    Преди две години маринова изкара казанджиев двоикаджиа -тои взе че мина в горен клас. Тя остана да повтаря резила на Герб. Язък.

  4. Страхотен начин да похарчиш парите на хората взети чрез държавната субсидия. Лошото е че освен нея рекетират и фирмите за допълнително парички.

    http://afera.bg/wp-content/uploads/2012/10/CVETANOV-MVR2.jpg

Comments are closed.