Община Ловеч съобщава, че във връзка със силното намаляване на дебита на водоснабдителна група „Черни Осъм“ и поради трайното понижение на температурите и заледяване е въведен режим на водоподаване в гр. Ловеч от 22,00 часа до 6,00 часа, считано от 27.01.2017 г.

Във връзка с продължаващо маловодие и недостиг на вода е въведен режим на водоподаване и в с. Соколово, общ. Ловеч от 8,00 часа до 17,00 часа, считано от 27.01.2017г.

14 коментара

  1. “маловодие”!?!?!откъде я изсмукахте тази дума….може ли от някоя ръждива или спукана тръба(((…..безводие,драги….)

  2. Докто беше на власт другото управление Павлин беше активен.Сега и в неговия блог е пасивен.

  3. Преди се обръщах към теб на Вие и в учтива форма.Сега обаче не!Павлине, защо не стопихте снега,който уж бяхте извозили.Предвиждаше се недостига на вода,даже и коментирах една от твоите гениални,ако могат да се нарекат публикации,че ще започнеш да ревеш от сух режим…..Не те ли е срам и във вестник Стандарт те отбелязаха.Смешен си със твоите опааа вашитеее оправдания от 200 000 лв бюджет.Ти си сложен да управляваш едно дружество,за което се изисква да имаш мениджърски усет и елементарни познания от тази материя,но уви на теб ти липсват.Да притежаваш доносночески качества и управленски умения е тука се проявява пропастта,която е голяма.Нямш елементарн срам!Кукловод в снегорин!

  4. Браво Г-жо К. Маринова! Е, затова и хора не останаха! Няма инвестиции, няма работа, няма вода…Докога?

  5. В кой век живеем, че за толкова години не се реши въпросът с водоснабдяването на града, или с едно съобщение някои хора си измиват ръцете, а може би и съвестта ???????????????????

  6. А ремонтите по спукани тръби кой ще поеме? (За един прЕател питам!) 🙂

    1. ВиК дружеството като си събере вземанията ще има и за ремонти! Не питам и не отговарям “за един прЕател”.

Comments are closed.