Въвежда се временна организация на движението от 4 до 6 май 2018 г. до Професионалната гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“ в Ловеч поради строително-монтажни работи.

Със заповед на кмета на Община Ловеч се ограничава движението по част от ул. „Райна Княгиня“ от кръстовището на ул.„Райна Княгиня“ и ул.„Бяло море“ до кръстовището на ул. Райна Княгиня“ с ул.„Осъмска“ във времето от 9:00 часа на 04.05.2018 г. до 17:00 на 06.05.2018 г. Възлага се на „ЕКО“ ЕАД поставянето на съответната сигнализация за временна организация и безопасност на движението (ВОБД).

Причината е извършването на строително-монтажни работи по проект „Ремонт, преустройство и обзавеждане на Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“, гр.Ловеч“ за присъединяване на сградно-канализационно отклонение.

Заповедта е сведена до знанието на Сектор „Пътна полиция“ при ОД МВР- Ловеч, РУ на МВР Ловеч, РС ПБЗН Ловеч, ЦСМП Ловеч. Контролът по заповедта е възложена на Даниел Колев – зам.-кмет на Община Ловеч.

Заповедта е на основание на чл. 44, ал.2 от ЗМСМА и чл.7 от Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на Община Ловеч.