magazinsano107152Павлин Иванов

Малко след проливният дъжд вчера следобед, мъж и три жени влизат в магазина за почистващи препарати и козметика „Сано“, намиращ се буквално на 10 м. от РПУ Ловеч.

Докато собственик е в наводненото мазе и се опитва да отводни помещението, в магазина остава само продавачката. Мъжът, добре и спретната облечен прави „заслон“ на колежките си, които в това време разглеждат, пробват дезодоранти .. държат се много хладнокръвно и спокойно.

И докато се правят на клиенти, същевременно крадците започват да пъхат в дрехите си козметика. Бригадата работи професионално! За около 4 минути успяват да откраднат стока за около 2 000 лв. по първоначална оценка.

Охранителните камери в магазина на Красимир Михнев са заснели с кристално качеството лицата, действията и самата кражба. Собственикът веднага е сигнализирал МВР и на мястото пристига екип на ловешките криминалисти.

kradcilovech107151Свалени са отпечатъци от пипаните от крадците повърхности и е предаден на разследващите органи всички записи на кражбата.

Собственичка на магазин в Бароковите къщи, разпозна на видео записа крадците, които явно са крали и в други ловешки магазини.

Днес Красимир Михнев, собственикът на магазин „Сано“, раздаде на своите колеги, собственици на търговски обекти, снимките на 4-та крадци, които вече са на разлепени на множество търговски обекти в Ловеч.

Михнев каза, че тази акция е с цел превенция и призова хората, които разпознаят крадците да съобщят на телефон 112 тяхното местоположение. Ако има и други пострадали от организираната банда, нека също регистрират в полицията кражбата.

Надявам се полицията и прокуратурата да си свършат добре работа, а крадците да си получат заслуженото. Нашата работа е да изкарваме пари и да си плащаме данъците, работата на компетентните органи е да залавят и осъждат престъпниците, заяви Михнев.

 

magazinsano107151Очаквайте видеото от охранителните камери с лицата на четиримата крадци!