Павлин Иванов

(продължение по темата: И децата ли намесихте, Корнелия Маринова, Венци Христов и Росица Маринова? Учители? Срам! )

От предоставеният от общинския съветник Виктор Стойчев документ, поискан от него от Община Ловеч, става ясно, че зам. кмета по образование и култура Венци Христов е подал сигнал до РИО и Социалните служби за разследване за това дали детето на съветника е „в риск“ с аргументи, категорично НЕ отговарящи на истината! Т.е. откровена лъжа!

С лъжливи твърдения, черно на бяло, зам. кмета на Община Ловеч Венцислав Христов, сезира компетентните органи с молба, за извършване на проверка. Лъжата, под която доскорошния директор на училище „Христо Никифоров“ се е подписал се състои в това, че в поста си във Фейсбук, цитирам:

„Г-н Виктор Стойчев твърди, че върху семейството му се упражнява системен тормоз и незачитане и уважение върху детето му, ……………………, ученичка в IV-Б клас на училище „……….“. „ (бел. на ред. – името на детето и на училището са премахнати от г-н Стойчев в представения документ)

От публикуваното мнение на общинския съветник г-н Стойчев във Фейсбук, никъде не се споменава такова твърдение! Зам. кмета Христов е цитирал свой личен  извод като аргумент, вместо да цитира конкретни думи, написани черно на бяло от г-н Стойчев.

Използването на държавни и общински органи като бухалка за саморазправа, на това отгоре, буквално излъгани от зам. кмет Венци Христов, доведоха до огромно обществено недоволство срещу Община Ловеч, кмета Маринова и нейните заместници, както и срещу бруталните методите на управление на ловешката управа!

Общинският съветник Виктор Стойчев, влязъл в Общински съвет Ловеч от листа на ПП ГЕРБ от гражданската квота, вече видимо и доказано е нарочен за „отстрелване“ по характерния дебелашки и циничен начин, характерен за управлението на Корнелия Маринова!

За да добиете ясна представа за вече нескрития натиск срещу г-н Стойчев, цитирам в цялост написаното от него във Фейсбук. Всеки сам може да потърси думите и направи своя извод за мръсната постановка на Корнелия Маринова и Венцислав Христов.

„ВИКТОР СТОЙЧЕВ

23 февруари ·

Цената на истината
Дълго обмислях, дали да споделя мислите, които ме вълнуват през последните месеци.
Знам, че мъжете не се оплакват.
Разбрах и, че в политиката честните хора виреят трудно.
И тъй като в последните дни получих множество предупреждения за нещо, което ми се готви, ама все още не е сготвено, реших да ви представя кратката ретроспекция на мръсотиите, които ми се случиха само през последната половин година:
– груб натиск на работното място върху съпругата ми, до степен да се реши на напускане след 18 годишна работа там
– двукратен опит за кражба на семейната ни кола
– лек инцидент с колата на съпругата ми, но в присъствието на детето ми
– вандалски действия на паркинг, отново върху колата на жена ми
– намеци за възможно въздействие на резултатите на детето ми в училище
Очаквам следващото.
Не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам, но когато и детето ми с насълзени очи помоли да спра с публичните критики към кметското тяло, не издържах. И се разплаках. Не бях плакал така от погребението на баща ми, преди десет години…
Благодаря на всички, които ми стиснаха ръката през последните месеци и ми благодариха за позицията. Благодаря на всички, които гласуваха преференциално за мен на местните и парламентарните избори.
Благодаря на тези, които запазиха вярата в чистите ми намерения и ми гласуваха доверие.
Заради всички тях, заради семейството си, заради себе си дори, заявявам, че няма да се откажа от битката.
Нека се страхуват другите…“

15 коментара

  1. Ако някой все още не е разбрал за какво е спора,да знае ,че става въпрос за пари.

  2. В. Христов, К. Маринова и Р .Маринова удариха дъното. Безумни постъпки и поведение от тяхна страна. Силно се надявам да си понесат последствията от деянието. Те са геноцид за гр. Ловеч най-вече главнокомандващата.

  3. Павка, този израз: “– намеци за възможно въздействие на резултатите на детето ми в училище” от фб-статуса на Виктор на 23 февруари, вероятно е причина Христов да предприеме това действие. Само тук може да се намери някакво обяснение. Един вид – детето ми и в училището могат да подложат на психонатиск, вкл. и да занижават оценките му. Но и Стойчев ми намирисва. Да тръгне да се оревава и във в. “Дума”… Общо взето “хвани единия и удари другия”.

    1. Не съм се оплаквал в Дума. Дадох интервю на журналистка, която публикува във вестници. Това, че Дума са го пуснали с подвеждащо заглавие, моя вина ли е? Заменете в интервюто ГЕРБ с Корнелия Маринова и всичко ще си дойде по местата. Аз против ГЕРБ не съм говорил. Другото е манипулация, която КМ ескалира. Да, г-жо, мирише, но не на Виктор Стойчев, а на Венци Христов и Корнелия Маринова. Повече към тази тема няма да се връщам.

    2. На едно равнище сте. Жалко. С това IQ следваше да можеш повече.

    3. Kina Stoycheva. Като човек с житейски опит и немалък стаж защо преди да напишеш тенденциозния си коментар, не си зададеш следните въпроси: 1. Редно ли е общинска администрация да подава сигнал само по лична дописка/копипейст във ФБ и Ловечмедия, без преди това да се срещне лично с В. Стойчев и в разговор да изясни казуса? 2. С решение на ОбС щатът зам.-кмет, заеман от В. Христов, е закрит и въпреки че К.Маринова оспорва в АС, до излизане на съдебното решение Христов има ли законово основание да вменява проверки и да се подписва под заповеди? 3.Защо К.Маринова постфактум дава обяснение по казуса, щом лично не е подписвала документи ? 🙂

    4. Pavlina Gesheva Не четеш. И бързаш да пишеш. Посочи къде заемам позиция на страната на Христов и Маринова. Нека те да са ни ясни. Разочарованието ми е от Стойчев.

    5. Kina Stoycheva , я прочети пак какво си написала! И за какво разочарование от Виктор иде реч, като не го познаваш лично?! Как да се тълкуват думите ти::Да тръгне да се оревава” и “хвани единия и удари другия”?! 🙁

    6. Pavlina Gesheva, един общински съветник от ГЕРБ и кандидат за нар. представител от листата на ГЕРБ на последните парламентарни избори се жалва от кмет от ГЕРБ в интервю в партийния вестник на БСП – “Дума”. Ако това не е падение, кое Е? Представи си обратното – БСП-съветник или кандидат депутат да стори същото /макар ГЕРБ да няма партиен вестник/. Не можеш. И няма как да стане. Те там им опичат акълите, правят ги лоялни по свои си методи. А в ГЕРБ прибират кой откъдето дойде и виж им групата – сбирщина! И още – не се изсилвай да се изказваш кого познавам и кого – не. А на Виктор напъните да влезе в политиката приключиха с този епизод.Освен ако не си посипе главата с пепел пред БСП и не положи тежка клетва да им е верен до гроб. Щото те нещо позакъсаха за кадри.

    7. Kina Stoycheva , Виктор не е партиен член. В листата на ГЕРБ е от гражданска квота, предложен лично от К.Маринова, която е нареждала въпросната листа. Как и защо няма как да знаем, особено ти- пак по причина, че не познаваш добре кадровичката. Как и защо се е стигнало до разрив в общуването м/у двамата, не е трудно да се досетя. За разлика от тебе. Докато има обаче такива като твоя милост, делящи хората на пембени и вапцани, на комунисти и други, нещата в България няма да вървят на добре. Хората според мене са или читави, или калпави,без оглед на партийната им наметка. 🙁

  4. Е, вие какво очаквате от една начална учителка завършила с рабФАК в Благоевград

Comments are closed.