snqglovech26101411Павлин Иванов

Браво! Вече има поставен обезопасителен знак на изкоп в квартал „Червен бряг“! Остава само още двайсетина коли да пропаднат в шахти, дупки, изкопи или ями и целият квартал ще бъде обезопасен така както трябва!

Обстановката в Ловеч е нормална за зимният сезон. Снегът по булевардите и улиците в града вече се поразтопи, но преди час започна нов снеговалеж, макар и не толкова интензивен като вчерашния.

Почти по всички улици и тротоари в града има изпочупени клони. С падането на нощта и лошата видимост те създават опасност за движението.

snqglovech26101414С оглед на закъснелите ремонтни дейности в различни части на града, на много места не е ясно какво има под снега или локвите – асфалт, дупка, незатворена шахта.

На много места в града „легналите полицаи“ са разкъртени, а има и липсващи техни елементи. Причината вероятно е снегопочистващата техника, която вчера след снеговалежа беше пусната в града и кварталите.

„Ловеч днес“ ви призовава за повече внимание при шофиране поради множеството препятствия, намалената видимост и възможното заледяване през тази нощ.