На 17 август 2019 г. за 33-ти пореден път бе дадено началото на Международния шахматен турнир „Тетевен Опен“, който се провежда в гр. Тетевен от 1979 г. насам. Емблематичната за гр. Тетевен спортна проява, която се запазва като традиция, е организирана, с подкрепата на Община Тетевен, от Шахматен клуб „АнПрочети повече:

Турнир по футбол за деца и младежи от 9 до 15 годишна възраст се проведе в Ловеч на 17 юли т.г. Надпреварата беше организирана от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви при малолетните и непълнолетните, Превантивно-информационния център за борба с наркотичните вещества, и Център за работа с доброволци приПрочети повече:

Отборът на СК „Вароша“ – Ловеч успешно участва в престижния турнир по джу джицу за деца и юноши до 14- годишна възраст „Национална Купа Бургас 2019“, състоял се на 30 юни в Спортен комплекс ПМГ. Два златни, осем сребърни и един бронзов медал спечелиха състезателите от детския отбор на СКПрочети повече:

Футболният отбор (8 – 10 клас) на Профилирана природо-математическа гимназия – Ловеч, се класира на пето място на провелото се републиканско първенство по футбол за юноши в Сливен. За втора поредна година младите футболисти достигат до финалите на ученическите игри, като миналата година се окичиха с бронзови медали. Жребият гиПрочети повече:

Победители в проведения в почивните дни в Ловеч футболен турнир за деца станаха отборите на Горна Оряховица и В. Търново. Както съобщихме, на 15 и 16 юни в град Ловеч на две игрища се проведе футболен турнир за победителите в зона „Велико Търново“ в две възрастови групи: Деца родени презПрочети повече:

Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и пълнолетните – Ловеч, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център за борба с наркотичните вещества към Община Ловеч, заедно с Център за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев”, организират турнир по футбол за деца и младежиПрочети повече:

Цветина Нацева е победител в Националния турнир по акробатичен рокендрол за Купата на Община Ловеч, който се проведе в Спортната зала на 8 юни 2019 г. 28-мият турнир бе открит и закрит от заместник-кмета на Община Ловеч Венцислав Христов. Участие взеха близо 80 състезателя от цялата страна. Роксмайл – ЛовечПрочети повече:

На 24 май 2019 г. в  спортен комплекс „Г. Бенковски“ гр. Тетевен се проведоха срещи по футбол на малки врати и тенис на корт между представителни отбори на ВВВУ „Г. Бенковски“ – гр. Долна Митрополия и Община Тетевен. Преди съревнованията Кметът на Община Тетевен –  Д-р Мадлена Бояджиева поздрави  военнослужещитеПрочети повече:

На 22.05.2019 г. в Спортна зала Ловеч се проведе хандбален турнир по случай Деня на предизвикателството . В него взеха участие подрастващите отбори на ОУ „Васил Левски“ и ОУ „Христо Никифоров“, отборът от момичета 12-годишни от ХК „Ловеч 98“, както и гостуващият отбор момичета от град Угърчин. Младите хандбалисти имахаПрочети повече:

На 22 май на стадион „Чавдар” в гр.Троян, под патронажа на Община Троян се проведе областното състезание на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец”. Гости на мероприятието бяха заместник областния управител Бойко Пъдарски, заместник кмета на община Троян Розалина Русенова, Минко Христов – ст. експерт в РУО-Ловеч,    Иванка Джабраилова и ТодорПрочети повече: