Христина Петрова „ Сигурен съм в третия мандат на кмета на Троян Донка Михайлова.Тя показва национално умение за ръководство в местната власт.Нейното управление през двата мандата е оценено не само от обикновените хора, но и на национално ниво. Община Троян е трикратен носител на етикет за добро управление, а личноПрочети повече:

На 23.11.2017г. около 00.45 часа  на ул.“Възраждане“ в гр.Луковит, лек автомобил „Опел“ без регистрационни табели и управляван с несъобразена скорост от 49-годишен, криминално проявен мъж от Луковит при движение се блъска в паркиран товарен автомобил „Скания“. В резултат на пътния инцидент са нанесени материални щети по автомобилите, а пробата заПрочети повече:

Областният управител Ирина Митева насрочи и проведе консултациите за определяне състава на Районна избирателна комисия (РИК) – Ловеч във връзка с произвеждането на изборите за Президент и Вицепрезидент и на Националния референдум на 6 ноември т.г. В тях участваха Николай Нанков от ГЕРБ, Петър Моев от Коалиция „БСП  Лява България“,Прочети повече:

Областната структура в Ловеч е в най-доброто си състояние от всичките 10 години, откакто има ГЕРБ. Благодаря на областния координатор Николай Нанков и на всички вас за всеотдайната работа. Това заяви в Ловеч Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник председател на партията Цветан Цветанов на среща с областното иПрочети повече:

Ние, членовете на Общински съвет на ДПС-Ловеч,  заявяваме нашата пълна подкрепа за идеите и  ценностите на ДПС, заложени в неговото създаване – защита правата и свободите на българските граждани. Категорично вярваме в силата на ДПС като национално отговорна българска партия и подкрепяме нашия Почетен председател д-р Ахмед Доган и   ролятаПрочети повече:

На проведения в неделя – 17 април 2016 г. в гр. София VI-ти редовен конгрес на ПП ”ВМРО – Българско Национално Движение“ четирима представители от област Ловеч бяха избрани в ръководните органи на партията. За членове на Организационния съвет, който ръководи партията между конгресите, бяха избрани Даниел Сираков, инж. БоянПрочети повече:

Делегатите на областната конференция на ДПС във Ловеч се обединиха около това, че почетният председател д-р Ахмед Доган олицетворява единството и идеологията на ДПС, основани на защитата на основните човешки ценности и либерализма. Това съобщават на партия си сайт активистите на движението. На събитието присъстваха съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ,Прочети повече:

От пресцентъра на ПП ГЕРБ съобщават, че народният представител от ГЕРБ Иван Миховски ще подаде писмено заявление за съгласие по смисъла на чл. 70, ал. 2 от Конституцията на Република България за снемане на имунитета му на народен представител в 43-тото Народно събрание. Действията на народния представител Миховски са вПрочети повече:

Вчера, 08.02.2016 г., главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане имунитета на народния представител  от ПП ГЕРБ Иван Миховски. Искането е във връзка с проверка на Софийска градска прокуратура за причиняване на средна телесна повреда по непредпазливост при пътно-транспортно произшествие. Събраните в хода на проверката данниПрочети повече:

С писмо изх. № ОС-295(1) от 29.01.2016 г. председателят на Общински съвет Ловеч уведомява ОИК Ловеч, че е депозирано искане от г-н Павлин Тодоров Иванов за прекратяване на правомощията му като общински съветник. Приложено е заявление от г-н Иванов и Решение № 29/28.01.2016 г. на Общински съвет Ловеч, с коетоПрочети повече: