Павлин Иванов Преди да обясня какво и защо се случи, отправям покана, към всеки един работник или служител на „Спарки“, ако желае, да изрази писмено позицията по темите свързани с фирмата. Както всеки авторски материал, условието ми е да мнението да бъде подписано с име. Изпратеното ще бъде публикувано вПрочети повече:

Г-жо Манолова, попитайте Кълбов и съветника от БСП Анатолий Иванов за „Спарки“. Нека ви разкажат Павлин Иванов Няма да спра да се изненадвам в живота си, независимо от натрупания опит и години. Днешният повод за изненадата ми е информацията, която получих от щаба на Мая Манолова и публикувах и интересътПрочети повече:

Павлин Иванов След като се оказа, че въпреки заповедта на кмета да не се гърмят пиратки на Нова година, градът беше като малък Бейрут, да поговорим още малко за контрола или по-скоро за неговата липса. Истината е, че контрол реално няма почти в никоя сфера, стига да не бъдете нароченПрочети повече:

Павлин Иванов Един основните проблеми в този град е пълното отсъствие на контрол. Всеки е свободен да прави каквото си иска, стига да не е нарочен за отстрелване. Един от класическите примери е свързан с широко медийно отразената заповед на кмета на община Ловеч, относно използването на пиратки в новогодишнатаПрочети повече:

На редакционният имейл получих писмо, изпратено от жители на с. Смочан по повод назначеният от Корнелия Маринова кметски наместник на селото и начина, по който това се е случило. Ето какво се казва в писмото: На 12.12.2019 г. се проведе събрание за избор на кметски съветници за с. Смочан ,Прочети повече:

Павлин Иванов Факт е, че кметът Корнелия Маринова избягва всякаква среща с ловешки медии. Причината е в задаваните въпроси и изискване за поне малко смислени и поне отчасти аргументирани отговори. Кметът избягва и обществените обсъждания, пращайки „специалист“ по „Далекосъобщения“ да дава отговори на икономически въпроси, което разбира се, не муПрочети повече:

Павлин Иванов За огромно съжаление, разбирането на Ръководството на Община Ловеч и през този мандат по отношение на резултатите от обществените обсъждания не се е променило. Абсолютно никакъв смисъл няма гражданите да участват в публичните обсъждания, които са задължителни по Закон за определени административни актове. Доказателство за това твърдение еПрочети повече:

Помолих за разрешение да публикувам поста на една жена от нейната Фейсбук страница. Защото беше много човешки написано и много истинско, а същевременно професионално и полезно. Нещо твърде рядко в днешно време и в нашия град. Тази жена се казва Весела Цанкова. Ето нейната гледна точка.: Отдавна обмислям тази публикация,Прочети повече:

Кристалина Костова Двете страни са решени на всичко – едните искат надмощие, да мачкат, унизяват, сплашват, да покажат, че в тях са парите, властта и хляба, а другите се бият всекидневно с вятърни мелници, с оголените си мечти за справедливост, вярвайки в рицарството, в победата на по-слабите. Ако гледаме биткатаПрочети повече:

Павлин Иванов Утре от 17.30 ч. е общественото обсъждане на план-сметката (разходите) за чистотата в Ловеч и 34-те населени места в общината. Какво е необходимо да знаете и как може да участвате ефективно в обсъждането? Първото важно нещо, което трябва да знаете е, че първо се приема от Общински съветПрочети повече: