Павлин Иванов В интерес на истината, за първи път читателите изразяват толкова категорично бруталното си мнение по отношение на полицията в Ловеч. Дори анкетите за баба Вуна не отразяват подобна смазваща тенденция на нетърпимост, както тази, към служителите на реда. А това е доста озадачаващо и навеждащо на размисъл иПрочети повече:

Павлин Иванов Публикувам един коментар от Фейсбук, който подкрепям категорично като теза. Той засяга няколко теми, по които обществото има нужда да помисли сериозно. Дано всеки от нас види в текста част от себе си, независимо от своите разбирания. Предлагам текста на вашето внимание: „Често коментираме проблема с фалшивите новини.Прочети повече:

Иво Райнов Клетвените думи бяха монтирани преди два дни. Една идея на Галя Иванова, подкрепена безрезервно от ръководството на гимназията. В късния следобед успях да открадна няколко снимки и естествено веднага ги показах на многобройните езиковски приятели. На другия ден заваляха сърца. Снимката беше споделена стотици, може би хиляди пътиПрочети повече:

Гражданин изисква проверка по отношение на спазването на графиците на фирма за пътнически превози. Ивайло Йорданов сигнализира компетентните институции. Ето и неговото писмо: Уважаема госпожо Маринова – кмет на Община Ловеч, Уважаема госпожо Събчева – областен управител на Област Ловеч, Уважаеми господа представители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“, Вчера (09.02.2020Прочети повече:

В предизборната 2019 г. кметът Маринова е похарчила за медии 45 708 лв.! Павлин Иванов По Закона за достъп до обществена информация със свое Заявление от ДОИ-1/9.01.2020 г. поисках от Община Ловеч да ми бъдат предоставена информация за всички разплатени средства за периода 1.01.2019-31.12.2019 г. за всякакъв вид медийни иПрочети повече:

Павлин Иванов От публикуваните материали за предстоящото заседание на Общински съвет Ловеч, което ще се проведе на 13 февруари 2020 г., виждаме, че кмета Корнелия Маринова предлага на съветници да одобрят предложените от нея промени в структурата и числеността на администрацията. Най-шокиращата от тях е искането на Маринова, да бъдеПрочети повече:

Павлин Иванов За огромна, прекалено голяма част от съвременните българи, „комунизъм“ и „антикомунизъм“ предизвикват единствено усещането за някакво тъмно средновековие. Непознато, тъмно, спорно и неясно. Наслушали са се на вмирисани монотонни речи и в двете посоки. С безразличие прескачат всяка тема, в която се споменават тези думи. Българинът не гоПрочети повече:

Павлин Иванов На предстоящото заседание на Общински съвет Ловеч, съветниците ще обсъждат предложения от администрацията Спортен календар. Визията на кмета Корнелия Маринова и нейните експерти е, че за спорт трябва да се дадат не повече от 45 560,00 лв. за 2020 г. Същевременно, спортни клубове са поискали 54 610,00 лв..Прочети повече:

Павлин Иванов Вълнува ли ви какво дишате? А какво дишат ежедневно децата ви? Темата за въздуха в Ловеч не е от популярните. Тя не е и от значимите за размисъл. Дори никой не говори, че трябва да се предприемат незабавни действия още днес, защото тук няма скандал (а би трябвало).Прочети повече:

Павлин Иванов Преди да обясня какво и защо се случи, отправям покана, към всеки един работник или служител на „Спарки“, ако желае, да изрази писмено позицията по темите свързани с фирмата. Както всеки авторски материал, условието ми е да мнението да бъде подписано с име. Изпратеното ще бъде публикувано вПрочети повече: