Прочетено1374пъти

На 08 декември около 17.35ч. в с.Брестница, лек автомобил „Рено“ управляван от 49-годишен мъж от гр. Велико Търново при движение по ул. «Васил Левски» е блъснал 76-годишна жена, която е пресичала пътното платно. Жената е починала на място. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, а по случая е образувано досъдебно производство.

На 09 декември около 14.20 ч. ул. „Воловиите“ в гр. Тетевен, мотоциклет «Ямаха» 125 управляван от 17-годишно момче от града, движейки се посока фирма „Виталест“, в района на нерегулирано т-образно кръстовище се е ударил с  дясностоящия лек автомобил «Фиат». Младежът е откаран в болница с фрактура на крака. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

На 09 декември около 17.35 ч. в с.Златна Панега, 31-годишен мъж от Тетевен при управление на  влекач «МАН» и полуремарке и маневра десен завой е навлязъл  частично в лентата за насрещно движение и се ударил с движещия се там лек автомобил «Фолксваген».  При инцидента леко са пострадали млада жена и малко дете, които са прегледани в болница и са освободени. Пробите за алкохолна водачите са отрицателни, а на водачът на товарния автомобил е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

32-годишен мъж от Троян е задържан за срок от 24 часа в местното полицейско управление след като на 08 декември около 01.15 ч. е установен да управлява лек автомобил с 2,01 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образуван обързо производство.

На 09 декември в РУ Ловеч е задържан 58-годишен мъж от Плевен, който около19.00 часа същия ден е установен да управлява лек автомобил в района на с.Казачево след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,16промила. По случая е образувано бързо производство.

Сподели с:


Вашият коментар