От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 20.07.2018г. около 11.30ч в с. Дебнево, лек автомобил «Волво» управляван от 69-годишен мъж от с. Врабево е излязъл извън платното за движение, навлязъл е в десния банкет и крайпътната канавка след което се е ударил в дърво. Водачът е починал на място, като най-вероятната причина за инцидента е здравословен проблем. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

На 22.07.2018г. около 16.30 на  ПП I-4 край с.Голец, лек автомобил „Фиат“ управляван от 81-годишен мъж от гр. Габрово, при движение с несъобразена скорост излиза в дясно от  пътното платно, качва се върху еластична предпазна мантинела след което превозното средство се обръща върху платното за движение. Водачът е откаран в болнично заведение с множество травми и охлузвания по тялото. Пробата му за алкохол е отрицателна.

 

През почивните дни в РУ Троян са образувани три досъдебни производсдтва и за срок от 24 часа са задържани трима мъже на възраст 51, 33 и 64 години, които са установени да управляват автомобили в града без да притежават свидетелства за правоспособност и в едногодишен срок от наказването им по административен ред за същото нарушение.

 

В  РУ Луковит е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в частен дом в града обитаван от 31 годишен мъж се съхраняват  9м3 дървесина, без поставена контролна горска марка и без издаден превозен билет. Работата по случая продължава.

 

16-годишен младеж е задържан за срок от 24 часа в РУ Ябланица, след като на 21 юли около 01.30ч. е установен да управлява мотопед без поставена регистрационна табела.  При проверка в информационните масиви на МВР е установено, че младежът е и неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели с:


Вашият коментар