На 29 март около 12.50ч. на ул. «Ал.Стамболийски» в селото, мъжът при управление на моторно колело с неустановена марка и модел е претърпял пътен инцидент с товарен автомобил «Тойота Хайлукс».   Пострадалият жител на село Дойренци незабавно е откаран в болнично заведение, а по-късно е постъпил за лечение и в плевенска болница, където на 31 март е починал. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 01.04.2018г. около 13.30ч. на бул.“Мизия“ в гр.Ловеч посока центъра на града, лек автомобил «Рено Канго» управляван от 60-годишен мъж удря спрелия, за да пропусне пешеходци мотопед «Луксон Старфигхтер» управляван от 17-годишен младеж. Водачът на мотопеда е прегледан в болнично заведение и е освободен.

На 02.04.2018г. около 17.30ч. на ПП I-4 с посока на движение към гр.София, лек автомобил «Мерцедес» управляван от 80-годишен мъж от гр.София, губи контрол над превозното средство и катастрофира в дясно, в указателна табела и мантинела, завърта се и попада в речно корито на р.Осъм. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна и е настанен за лечение с охлузни рани в ловешката болница.

В РУ Угърчин е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 01 срещу 02 април от паркинг в с.Сопот са отнети общо 4 акумулатори от паркирани там два товарни автомобила. Работата по случая продължава.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 26-годишен жител на града, който на 02 април около 19.30ч. е установен да управлява нерегистриран по съответния ред мотопед.

 

Сподели с:


Вашият коментар