29-годишен мъж от с .Кирчево за два дни, хванат два пъти да шофира след употреба на наркотични вещества

Прочетено1966пъти

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 30-годишен жител на гр.Летница, който на 31 март е установен да управлява лек автомобил с 1,29 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 29-годишен мъж от с .Кирчево, който на 31 март около 13.50ч. е установен да управлява лек автомобил «Сеат» в гр.Ловеч  след употреба  на наркотични вещества. Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

На 01 април около 10.45 часа  на ул. «Цар Освободител» в гр.Ловеч за полицейска проверка отново е спрян същия лек автомобил , управляван от същото лице, като с техническо средство дрегер drug test 5000 отново е установено, че отново шофира след употреба на амфетамин и метамфетамин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а по случая е започнато досъдебно производство.

На 01 април  в 18.00 часа  в град Ловеч е спрян за полицейска проверка 40-годишен мъж, като е установено, че в джоб на дрехите си държи  пликче с бяло кристалообразно вещество, което след тестване с полеви тест narco spray реагира на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 43-годишен мъж от с.Шипково, който на 31 март около 19.45ч. е установен да управлява лек авомобил в с.Терзийско,  с 2.46 промила алкохол в издишания въздух.

 

Share with:


1 коментар