odknagradi3005134Сестрите Полина Панталеева Стоянова и Татяна Панталеева Стоянова, възпитанички на Общински детски комплекс-Ловеч с ръководители Марина Колева и Кремена Попова  са с грамоти от Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж ”Творчество без граница”, организиран от  Фондация Еврика и школа”Вале” при ОНЧ ”Заря-1858”-гр.Хасково.

 В XII Международен конкурс за компютърна работа  за деца на тема ”Дигитален вятър”, организиран от Саратовски държавен технически университет -гр.Саратов (Русия),сред наградените  в категория двумерна компютърна графика е и тринайсет  годишната Полина Стоянова  с  творбата: ”Невястата на дракона ”.

С диплом на победителя е удостоена Полина Панталеева Стоянова в VII Международен конкурс за компютърна графика на тема ”Планетата земя” -гр.Москва (Русия) с творбата ”В очакване на пролетта”.

Победител в първия етап на  Международния конкурс за уеб дизайн и компютърна графика  в Украйна е Татяна Панталеев Стоянова с  творбите ”Свети Николай и морето” и „Знойно лято” .Сред 1000 участници от 21 страни талантливата художничка бе допусната до втория етап на конкурса. 

 Трето място за Татяна Панталеева Стоянова в  VIII-ми Национален конкурс за дигитална живопис и графика на тема “Моята  България, организиран от Община гр. Добрич и Общински младежки център “Захари Стоянов”. Творбата с която участва е ”Знойно лято” .