manzarov1510124На 11 и 12 октомври Ловеч ще е домакин на традиционния есенен турнир на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” за преходната купа “Юлиян Манзаров”. Организатори на инициативата са Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и звеното й в Ловеч, Българската федерация по пожароприложен спорт, РИО – Ловеч, община Ловеч и фондация „Ангели от Лим“. Патрон на турнира е кметът Минчо Казанджиев.

В надпреварата ще вземат  участие 10 отбора от 9 области – Ловеч, Благоевград, Бургас, Велико Търново, Кърджали, Пловдив, Разград, Хасково (от Свиленград и Димитровград) и Шумен.

Състезанието ще се проведе 12 октомври на тренировъчното игрище на ПФК „Литекс” до Салито. Пробните стартове на отборите са предвидени за 8.00 – 8.45 ч., официалното откриване ще е в 9 ч., 15 минути по-късно е стартът в дисциплината „Бойно разгръщане на състезателна пътека”, а в 10.30 ч. – в дисциплината „400 м. щафетно бягане с препятствия”. Тържественото закриване на турнира и награждането на победителите ще е в 12 ч.

Пресконференция е предвидена за 10 ч. – в заседателната зала в община Ловеч.

Предния ден ще бъде проведена вечер на приятелството в ресторанта на хотел „Ловеч“.

Това е деветото издание на турнира.

1 коментар

  1. Хубаво е че в надпреварата ще вземат участие 10 отбора от 9 области – Ловеч, Благоевград, Бургас, Велико Търново, Кърджали, Пловдив, Разград, Хасково (от Свиленград и Димитровград) и Шумен.Много благодаря за тази полезна информация, която ни давате във вашият блог, често го посещавам.Това,ч е пресконференция е предвидена за 10 ч. – в заседателната зала в община Ловеч, показва че искат да информират , дано да кажат какво очакват и на какво ще заложат.Пожелаваме късмети успехи за всичко.

Comments are closed.