Започвайки през 2007 година като инициатива в един град – Сидни, Австралия, Часът на Земята се превърна в глобален символ на надежда и промяна. Часът на Земята 2010 остана в историята като най-голямата доброволческа дейност, включваща хора, служби и правителства в над 4000 града по целия свят, сред които и град Ловеч, обединили се, за да отбележат недвусмислената отговорност към планетата.

През 2012 година, както всяка година до сега, сдружение „Екомисия 21 век“ отново  призовавагражданите на Ловеч да изгасят осветлението си за един час в 20:30 часа на 31 март (събота).  Заповядайте в същия ден и час на Моста за никъде (до Общината), за да отбележим това глобално събитие заедно, като обединим усилията си в едно нещо, което ни сплотява – Планетата.

Носете си свещи, за да направим символа на събитието!

Доброволците и екипа на „Екомисия 21 век“!

Сподели с:


1 коментар

  1. „АЕЦ Белене беше тъпа идея от самото начало. Това, че нама да се строи там, не означава, че няма да се строи въобще. Какво като ще е в Козлодий, а не в Белене? Старата технология – забравихте ли? Какво му се завъзхищавахте на ББ, сякаш е направил нещо полезно… Просто прехвърля паричните потоци в желаната от него посока. Пак ще строи АЕЦ, пак не е ясно колко ще струва, пак не е ясно къде ще складираме ОЯГ и ядрените отпадъци. Едни милиарди пак ще тръгнат към едни фирми, Борисов вече научи схемата… Лапнишараните се надпреварват да го хвалят – ето как в БГ поредният вожд-тарикат може да запише политически точки, ограбвайки до шушка будещето на възхваляващите го.“

    🙁

Вашият коментар