Утре, 20 април, е крайният срок за подаване на номинации за ежегодните награди „Инвеститор на годината” и „Бизнесмен на годината”. Конкурсът за признание на приноса в развитието на икономиката в общината бе обявен от община Ловеч в съорганизаторство със Стопанска камара – Ловеч. Право на участие имат всички фирми, осъществяващи дейност на територията на общината, те може да кандидатстват и с повече от една номинация.

Наградата „Инвеститор на годината” се присъжда за направени инвестиции през миналата година. За постижения през 2011 г. е и наградата „Бизнесмен на годината”, тя се връчва в три категории – малки предприятия (до 50 работници на трудов договор и годишен оборот до 5 млн. лв), средни предприятия (до 250 работници на трудов договор и годишен оборот до 15 млн. лв) и големи предприятия (над 250 работници на трудов договор и годишен оборот над 15 млн. лв). При подаване на номинациите се попълват анкетни карти.

Победителите ще получат отличията си на специална церемония навръх Деня на Ловеч – 11 май. Те ще бъдат класирани от комисии, утвърдени вчера от Консултативния съвет за икономическо развитие на община Ловеч.

Статутите за връчване на ежегодните награди за принос в развитието на икономиката са приети от общинския съвет в Ловеч през 2007 г.

 

Сподели с:


Вашият коментар