Във връзка с разпоредбите на чл. 26, ал. 1 и ал. 2 от Закона за нормативните актове, Кметът на Община Ловеч кани всички заинтересовани лица на общественото представяне и обсъждане на Проекта на Наредба за овладяване популацията на  безстопанствените кучета на територията на община Ловеч, което ще се състои на 10 юли 2012 г. ( вторник) от 17.00 ч. в заседателната зала на Общински съвет – Ловеч, в сградата на общинската администрация.

    Проектът на Наредбата, ведно с  мотивирания доклад към него, е публикуван на интернет страницата на Община Ловеч www.lovech.bg  и е  предоставен за информация в „Центъра за услуги и информация  на гражданите”, находящ се в партера на сградата на общинската администрация.

     Предложения и становища по предложения Проект се приемат в деловодството на Община Ловеч в срок до 10 юли  2012 година и на   e-mail: obshtina@lovech.bg

 

     Пълния текст на Наредбата и мотивирания доклад – Изтеглете от ТУК

Сподели с:


3 коментара

  1. Павлине, ще отговориш ли най-накрая какво правят по въпроса с кучетата онези тежкарчета от Агенцията, с които разговаряхме??? 

  2. Какво още трябва да се изпише и изговори за безстопанствените кучета ? Току що моя близка ми каза, че днес на детската площадка срещу театъра , направена по европейски проект, куче е захапало нейният 3 годишен син. И сега аз какво да коментирам и какво да кажа? Нима не се знае,че безстопанствените кучета са проблем? Нима не се знае, че е пълно с бълхи и кърлежи? Нима трябва да се подсещат управниците, че в тия горещини е редно да се мият улиците и да се обезпаразитява. И какво????? Какво още трябва да се случи? Как пък никой от управленците на този град не изказа мнение най- накрая за тези кучета? Абе кажете какво мамка му става или какво не става с този проблем?

Вашият коментар