Сестрите Полина Панталеева Стоянова и Татяна Панталеева Стоянова от школа по Електроника и информатика при Общински детски комплекс-Ловеч с ръководител Марина Колева са със златни медали от Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж ”Творчество без граница”, организиран от школа”Вале” при ОНЧ ”Заря-1858”-гр.Хасково.Изложбата с наградените творби ще бъде открита на 02.05.2012г. в читалище”Заря-1858”, където ще се състои и връчването на наградите.

 На 12.05.2012г. е церемонията по награждаването от ежегодния Международен конкурс за компютърна работа на тема ”Дигитален вятър 2012 ”, организиран от Саратовски държавен технически университет -гр.Саратов (Русия).Сред  наградените участници в категория двумерна компютърна графика са и дванайсет годишните близначки Татяна и Полина Стоянови  с техните творби:„Покрит мост”, „Цар Иван Шишман” и „Свети Евтимий Български”.

Двете близначки Татяна и Полина са с награди и от Втори Национален конкурс за компютърна рисунка и колаж „Виртуална пролет 2012”, организиран по повод 40 годишнината на ГПАЕ ”Гео Милев”-гр. Бургас.

В категория компютърна рисунка 5-8 клас:

I място за Полина Стоянова с творбата”Пролетно събуждане”

II място за Татяна Стоянова с творбата”Пролетно настроение”

Сподели с:


1 коментар

Вашият коментар