Община Ловеч, фирма ”Еко” и квартален съвет Гозница организират пролетно  почистване на квартала от 19 до 22 март включително. Ще бъдат осигурени чували, ръкавици и извозване на отпадъците.

График:

Понеделник 19 март – Района на училището и Габрака;

Вторник 20 март – от ул. Възрожденска на запад до стопанския двор;

Сряда 21 март – от ул. Цар Иван Александър до ул. Иван Вазов;

Четвъртък – центъра и барата.

Последния ден обещаха да се включат:

КМЕТА Минчо Казанджиев,

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на Общ. Съвет Корнелия Маринова Общинските съветници Валя Янкова и Доротея Цанкова.

Призоваваме гражданите да се включат, като изнесат отпадъците на определените места в определения период и помогнат за почистването на общите части – паркове, градинки, тротоари и Гознишката бара!

Награда на най-активните участници в инициативата –ще бъдат поставени две улични пейки на посочени от тях места.

Сподели с:


8 коментара

  1. Браво не само на г-н Якимов, но и на иницативната дама до негс. Благодарение на лъчезарната Елвира, ще има и много успехи не само в почестването но и в мого други инициативи.

  2. Искам да кажа,че живея много близо до кв,Гозница в един от последните блокове на кв.Младост и мога да кажа,че всяка година единсвено хората от блока си почистваме говоря за зелените площи и не само които се косят от мъжете от блока.А за изминалата година разбрах,че е платено за косенето,но никой не дойде или по точно дойдоха след дъжд качулка.Питам аз кой проверява дали е почистено или окосено господа управляващи,кога за последно посетихте квартала,а да сетих се за изборите.А елате да видите сега след като целия квартал е разкопан заради кабелите как ходим с гумените ботуши.

  3. Любопитното е , че само един квартален съвет до сега е подел една много добра инициатива и прави реален опит да почисти квартала си, а в останалите квартали и по селата изглежда, че няма проблем със чистотата и за това те до сега не са предприели официално нищо …

  4. Любопитно ми е колко ще са зяпачите и колко доброволците!?!?
    И най-вече – колко ли ще изтрае чистотата……………

Вашият коментар