Областният управител Ваня Събчева бе днес, 27 април, гост на децата от ОДЗ „Слънце” в Ловеч по повод 30-годишнината на детското заведение. С много песни, много игри, много танци, много усмивки и много слънца – така премина празника на малчуганите под вещото ръководство на техните възпитатели.

 

Прекрасни сте, дарихте ме с толкова много настроение и позитивна енергия. С цялото си сърце ви пожелавам да сте здрави, винаги усмихнати и да се радвате на много, много игри. Нека очичките ви винаги да се усмихват така весело, нека винаги има слънце над вас, обърна се към дечицата Събчева. Тя пожела и на персонала на детското заведение много търпение и все така да са всеотдайни при работата с малките.

 

И за да са весели и приятни дните ви, подарявам топки, пъзели, конструктори – хем да се забавлявате, хем да спортувате, хем да научавате разни важни неща, обяви областният управител.  

 

ОДЗ „Слънце” има 12 групи, в които се възпитават и отглеждат 274 деца на възраст от 1 до 7 години. В детското заведение са осигурени безопасни и здравословни условия на възпитание, обучение и труд, извършва се задължителна подготовка една година преди постъпване в първи клас, работи се със семейството, обясни директорката Христина Христова.

 

Сподели с:


Вашият коментар