Павлин Иванов

Втори изключително интересен събеседник за тази седмица ще посети Ловеч, по покана на Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ Ловеч.

На 2-ри март (петък) от 16.00 часа в Читалнята на културната институция, известният психолог и психотерапвет Мадлен Алгафари ще се срещне с доброволците. Срещата е отворена за всички граждани, като по традиция, всеки ще има възможността да зададе своите въпроси към ерудираният гост на младежите.

Вчера гост на младежите беше един от най-добрите български боксьори, вицеевропейския шампион Тервел Пулев. Подробности от срещата може да прочетете четете по късно.

Ловешата библиотека и нейният център за работа с доброволци, воден от Албена Йончева, се наложиха през последните години в Ловеч като културна институция, отличаваща се с полезни, интересни и смислени инициативи за младите хора.

Поздравления за организаторите, които освен, че срещат младите хора в Ловеч с известни българи, от които има какво да се научи, правят макар и неумишлено една от най-добрите рекламни кампании за нашият град – ловчалии са живи, будни, отворени към света и жадни за общуване. Днес това е рядкост при младите българи и затова е достойно за уважение! Браво!

Сподели с:


Вашият коментар