Павлин Иванов

„Ловеч днес“ създава нова рубрика „Обяви на Община Ловеч“, в която безплатно за администрацията, ще бъдат публикувани всички официално обявени обяви на Община Ловеч. Предприемам тази стъпка с цел по-широката информираност на бизнеса и заинтересованите лица за търговете и обществените поръчки, в които могат да участват.

За месец март официално обявените публични търгове са 3 и са публикувани с дата 6 март 2012, засега само като заглавия. Когато стане ясно какво точно е съдържанието на поканите за търговете, „Ловеч днес“ ще ви уведоми незабавно.

Ето и първите три заглавия:

06-03-2012   Публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на общински имот: помещение лекарски кабинет с площ 13,00 кв.м.,

06-03-2012   Публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на общински имот: лекарски кабинет с площ 17,50 кв.м. Владиня

06-03-2012   Публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на общински имот: магазин №3, състоящ се от търговска зала от 41,00 кв.м.

Както виждате от снимката, съдържанието на обявите липсва и тъй като това не се случва за първи път, надявам се ръководството на администрацията да обърне сериозно внимание на отговорните за информацията служители.

Сподели с:


1 коментар

Вашият коментар