Многократно съм писал за една от опасните и проблемни улици в града- ул. „Панайот Хитов“. Улица, която след дъжд се превръща в малко езерце, а зимата в ледена пързалка. Улица, осеяна с дупки и паркирани неправилно коли.

http://old.lovechtoday.eu/forum/viewthread.php?forum_id=77&thread_id=626&pid=25509#post_25509
http://old.lovechtoday.eu/forum/viewthread.php?forum_id=77&thread_id=349&rowstart=40

Кметът Казанджиев и екипа му незнайно защо пропусна миналата година да я включи в улиците, които се нуждаят от запълване на дупките. А това е една натоварена улица, по която минават живеещите в к-с „Червен бряг“ в посока центъра на града.
Миналата година граждани започнаха сами да попълват дупките  в града  (видео най-долу).
На тази улица започва да се случва същото. От 3 дена жълт контейнер стои в тази голяма дупка на ъгъла на ул.“ П.Хитов“ и ул. Кн. Имеретински“ Поставен е неслучайно там. За да не случи някоя тежка катастрофа на тази по принцип опасна пресечка.

Дупката е толкова широка, че цял  контейнер се събира в нея. На всичкото отгоре гражданин, които миналата година запълваше дупките по „Салито“ започна да запълват и тази. Задължение на гражданите ли е да запълваме дупките по улиците на Ловеч г-н Казанджиев? Ако е така- върнете си ни парите за данъците. Дупките ще ги запълним ние!

heros

 

 

 

 

Сподели с:


1 коментар

  1. Не, не е задължение на гражданите, но добре че има граждани, като няма местна власт, която да си свърши работата!!!!!!!

Вашият коментар