oumarta103136Децата от вокална група „Сладкопойна чучулига” към ОДК – Ловеч поздравиха с настъпването на пролетта Областна администрация, съобщават от институцията. Под ръководството на музикалния педагог Тинка Симеонова те изпълниха закачливи песнички и стихотворения за баба Марта, за мартеничките, за пролетта.

Децата пожелаха на всички здраве и настроение. От името на цялата администрация областният управител Ваня Събчева благодари за истинския концерт, който направиха малчуганите, и им пожела много весело настроение и неспирни игри. След като ни заредихте с толкова позитивна енергия, която ще ни държи поне месец, със сигурност днес ще сме повече от всякога дейни в работата, май е добре да идвате по-често, за да имаме винаги такова хубаво настроение да работим, каза още областният управител.

Ваня Събчева подари на всички деца мартенички да са бели и червени и от здраве озарени и благодари на родителите, които също присъстваха в залата.

Мартеничка и пожелание за здраве и успехи областният управител получи и от малка красавица от Чавдарци, както и от доброволците на БЧК, които и днес бяха в акция за събиране на средства по програмата „Топъл обяд”. Ваня Събчева и администрацията се присъединиха към инициативата.

 

Сподели с:


Вашият коментар