Детската площадка, която вече е изградена в Градската градина, ще бъде тържествено открита на 8 юни в 11 ч., съобщиха от кметството.  Тя е подарък за децата на Ловеч от „Еко – Ловеч“ АД и бе обещана в Деня на отворените врати на оператора на депото за отпадъци през януари. Идеята за това е на изпълнителния директор на „Еко – Ловеч“ Антоанела Дончева.

След водосвета, който ще отслужи отец Кънчо Кабадийски, и официалното прерязване на лентата на новата придобивка ще започне големият купон.

На празника ще има много игри и изненади, усмивки и забави. Клоунът Жужко ще забавлява децата. Ще му партнира илюзионистът Архи. Двамата са спретнали много игри за малчуганите. Сред тях са конкурс за Мини Мис и Мини Мистър Парти, състезания за рисунка и за най-бързо отгатване на гатанки. Предвидени са още много забавления и, разбира се, изненади, на които палавниците ще може да се насладят в петък.

Сподели с:


1 коментар

  1. Чудесна новина!

    Хайде ако може, /а аз съм сигурен, че може/ фирма „ЕКО“ да оправи грозно огътаните бордюри на 5м от детската площадка, както и превърналата се в голяма локва чешмичка на 20м от нея. Не върви някак си „ЕКО“ да прави площадка, а на метри от нея да не вижда какво се случва!

Вашият коментар